• Altijd 1 aanspreekpunt
  • No-nonsens mentaliteit
  • Zeer snel en flexibel
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Werkzaam door heel NL
  • 24/7 bereikbaar

Alarmsysteem huren

Het huren van een alarmsysteem bij BDG Tijdelijke Beveiliging

Als u tijdelijk een alarmsysteem nodig heeft voor de beveiliging van uw eigendommen, kijk dan eens naar onze oplossingen. BDG Tijdelijke beveiliging is een landelijk opererende organisatie in de beveiligingsdienstverlening. Hierbij zijn wij een totaalleverancier die zich 24 uur per dag inzet voor uw veiligheid. Wij staan borg voor een efficiënte bewaking van uw eigendommen. Het is goed om te weten dat al onze medewerkers periodiek worden gescreend waardoor u altijd verzekerd bent van de inzet van vakbekwame en betrouwbare medewerkers. Heeft u om een bepaalde reden tijdelijke beveiliging nodig van een object? Lees dan verder en ontdek wat het huren van ons alarmsysteem u kan opleveren.

Wanneer is een tijdelijk alarmsysteem nodig?

Als er sprake is van een tijdelijk verhoogd risico, dan kan het dé oplossing zijn om een tijdelijk alarmsysteem te huren. Bedrijven uit onder andere de bouw, installateurs, de vastgoedwereld, gemeenten en de evenementenbranche maken hier gebruik van. Bij faillissementen en (ver)bouw van panden, woningen en opslagloodsen zijn onze alarmsystemen extra nuttig. Dit in verband met leegstand, wat kennelijk niet zelden vandalisme in de hand werkt. Alleszins gaat het om bedrijven en instellingen die op korte termijn op zoek zijn naar tijdelijke beveiliging.

alarmsysteem huren

PowerMaster-10-kit

Wat kan een alarmsysteem van BDG u bieden?

Met onze mobiele systemen kunnen wij ruimtes tot wel 6000 m² efficiënt bewaken. De alarmsystemen die u kunt huren staan in verbinding met onze erkende alarmcentrale, met eventueel daaraan gekoppelde alarmopvolging door onze lokale surveillancedienst. Zelfs als er op uw locatie geen stroom aanwezig is hebben wij een pasklare oplossing. BDG Tijdelijke Beveiliging beschikt namelijk over alarmsystemen die volledig autonoom en voor een lange periode op batterijen werken. Voor spoedeisende zaken hebben wij alarmsystemen kant en klaar geprogrammeerd op voorraad. Deze plaatsen wij indien gewenst zelfs al binnen enkele uren. Al onze systemen zijn eenvoudig te bedienen. Uiteraard voldoen onze alarmsystemen aan de hoogste kwaliteitseisen, zodat er nagenoeg geen loze meldingen zijn. Dagelijks wordt elk alarmsysteem gecontroleerd op een juiste werking en correcte inschakeling.

Wij werken onder andere in de volgende branches

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

Vijf voordelen van BDG Tijdelijke Beveiliging

Bij BDG Tijdelijke Beveiliging zetten wij hoog in op een flexibele dienstverlening. Logisch, want beveiliging is niet iets dat om 17.00 uur stopt. Integendeel zelfs. Heldere afspraken staan aan de basis van deze flexibiliteit. Voeg daar een hoge betrokkenheid en een pragmatische instelling aan toe en u weet waarom wij steeds weer zorgen voor tevreden opdrachtgevers. Schakelt u ons in voor het huren van een alarmsysteem, dan profiteert u van de volgende extra voordelen:

  • Vlotte en efficiënte communicatie met een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie.
  • Scherpe all-in tarieven.
  • Snelle en flexibele medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
  • Volledige ontzorging.
  • BDG wil louter goede referenties; alleen al daarom bent u altijd verzekerd van onze volledige aandacht en inzet.

Huur vandaag nog een alarmsysteem

Heeft u interesse in het huren van een tijdelijk alarmsysteem? Neem dan contact op met BDG Tijdelijke Beveiliging door te bellen naar 0342-404070 of een e-mail te sturen naar info@bdg-tijdelijkebeveiliging.nl. Dan vertellen wij u gauw meer over de specifieke mogelijkheden die wij voor u hebben. Het huren van onze alarmsystemen is vervolgens al mogelijk binnen enkele dagen.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn