• Altijd 1 aanspreekpunt
  • No-nonsens mentaliteit
  • Zeer snel en flexibel
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Werkzaam door heel NL
  • 24/7 bereikbaar

Leegstand beveiliging

Leegstand beveiliging door BDG Tijdelijke Beveiliging

BDG Tijdelijke Beveiliging is ook in te schakelen voor leegstand beveiliging. Met leegstand beveiliging zorgen wij ervoor dat leegstaande gebouwen ook daadwerkelijk leeg blijven en dat ongewenste bezoekers geweerd worden. Vastgoed dat leeg staat krijgt vaak te maken met vandalisme, brandstichting en diefstal. Als pandeigenaar of vastgoedbeheerder wilt u dit uiteraard voorkomen. Dat kan met de leegstand beveiliging die wij al jarenlang op een uitstekende manier verzorgen. Wilt u meer weten over deze dienst? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u ons ook direct inschakelen door te bellen of te mailen.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren

Het inzetten van leegstand beveiliging

Een leegstaand bedrijfspand of huis is een gemakkelijke prooi voor inbrekers. Diefstal, brandstichting en vandalisme zorgt voor veel onnodige kosten. Daarnaast wilt u ook de veiligheid van de omwonenden bewaren. Leegstand beveiliging is dan een uitkomst. Wij nemen dan de bewaking van uw pand op ons. Naast bemande bewaking bieden wij ook draadloze beveiligingsoplossingen. Wij kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van alarmsysteem, camerasysteem of cameramast.

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

De voordelen van BDG

BDG Tijdelijke Beveiliging zorgt voor beveiligingsmaatregelen die helemaal zijn aangepast op uw wensen. Wij bespreken daarom vooraf met u uitgebreid de situatie. Aan de hand daarvan bekijken we welk type bewaking aansluit. Daarnaast kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Duidelijke en efficiënte communicatie met één aanspreekpunt
  • Goed opgeleide medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
  • Scherpe maar verantwoorde tarieven
  • Een snelle en flexibele aanpak

Bel of mail ons en bespreek uw wensen voor de bewaking met een van onze specialisten.

Wij werken onder andere in de volgende branches

Bel voor leegstand beveiliging

Heeft u behoefte aan de tijdelijke beveiliging van een leegstaande bedrijfspand of woning? Schakel dan BDG in adequate bewaking. Neem contact met ons op door te bellen naar 0342-404070 of mail via info@bdgbeveiliging.nl. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij geven u dan graag meer informatie over onze aanpak en bespreken uw wensen voor de leegstand beveiliging.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn