• Altijd 1 aanspreekpunt
  • No-nonsens mentaliteit
  • Zeer snel en flexibel
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Werkzaam door heel NL
  • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke beveiliging bij faillissementen

Uw specialist in beveiliging bij faillissementen

Bij een faillissement dient er ineens veel geregeld te worden. Denk bijvoorbeeld aan het beveiligen van een pand, de aanwezige apparatuur en goederen. BDG Tijdelijke beveiliging kan u in dat opzicht in veel zaken volledig ontzorgen. Wij hebben namelijk jarenlang ervaring in de insolventie sector. Dat betekent dat wij op zeer korte termijn de beveiliging bij faillissementen kunnen verzorgen. Zo hebben wij de beveiliging verzorgd in opdracht van de grootste veilinghuizen, curatoren en banken bij faillissementen. Afhankelijk van de locatie, de grootte en de inhoud van het pand en natuurlijk van uw persoonlijke wensen doen wij u een passende aanbieding. Geen faillissement is ons te klein of te groot, van een kledingwinkel van 20m2 tot een retailketen van 50 locaties. Vraag eens om onze referenties.

Hoe beveiligen wij bij een faillissement?

Door onze uitgebreide ervaring in de insolventie sector, kennen wij de risicomomenten en elementen bij een faillissement. Ongeacht de omstandigheden mogen wij ons een totaalleverancier noemen. Zo vervangen wij de sloten, nemen we het beheer van een eventueel bestaand alarmsysteem over en plaatsen we indien nodig ook een nieuw, mobiel alarmsysteem. Alarmopvolging en andere aanvullende dienstverleningen zijn natuurlijk altijd mogelijk. Onze dienstverlening is geschikt voor de beveiliging van elk bedrijfspand, ongeacht de grootte ervan. Laat simpelweg uw wensen weten en samen komen we tot passende oplossingen.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren bij faillissementen

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

Waarom BDG Tijdelijke Beveiliging?

BDG Tijdelijke Beveiliging is bij opdrachtgevers al sinds vele jaren populair. Dat komt door de nooit aflatende kwaliteit en flexibiliteit. Dat vinden we zelf logisch. De beveiligingswereld is immers 24 uur per dag actief en kwaliteit dient dus flexibel geleverd te worden. Daarom maken wij voortdurend duidelijke afspraken, bewerkstelligen wij een hoge betrokkenheid en wordt ons personeel zelfs periodiek gescreend. Zo garanderen wij u de inzet van deskundige en integere medewerkers. Wanneer u kiest voor onze beveiliging rond een faillissement, dan profiteert u van de volgende gemakken:

  • Vlotte en efficiënte communicatie met vaste aanspreekpunten.
  • Scherpe tarieven.
  • Pragmatische en flexibele medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
  • Volledige ontzorging.
  • BDG wil louter goede referenties; alleen al daarom bent u altijd verzekerd van onze volledige aandacht en inzet.

beveiliging bij failissement

Neem contact op

Heeft u belangstelling voor beveiliging rondom een faillissement? Neem dan contact op met BDG Tijdelijke Beveiliging. Wij vertellen u graag meer over de specifieke mogelijkheden die wij voor u hebben. Bel 0342-404070 of stuur een e-mail naar info@bdg-tijdelijkebeveiliging.nl. Het inschakelen van beveiliging is bij BDG mogelijk onder gunstige voorwaarden en op korte termijn!

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn