• Altijd 1 aanspreekpunt
  • No-nonsens mentaliteit
  • Zeer snel en flexibel
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Werkzaam door heel NL
  • 24/7 bereikbaar

Gebouwbeveiliging

Gebouwbeveiliging door BDG Tijdelijke Beveiliging

Wilt u uw bedrijfspand, kantoor of loods laten beveiligen? Schakel dan BDG Tijdelijke Beveiliging in voor gebouwbeveiliging. BDG is een totaalleverancier van beveiliging en verzorgt een compleet pakket voor tijdelijke beveiliging. Voor het bewaken van uw bedrijfspand of loods zetten wij onze goed opgeleide beveiligers in, maken wij gebruik van techniek of een combinatie van beide. Wat zijn uw wensen voor de tijdelijke bewaking van uw pand? Neem contact met ons op en geef het aan ons door. Wij maken dan graag een afspraak met u. Voor meer informatie over onze dienst leest u verder.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren

Onze aanpak bij gebouwbeveiliging

Wanneer u BDG inschakelt voor gebouwbeveiliging, verzorgen wij de bewaking van onder andere openbare gebouwen, onroerende goederen, particuliere huizen en bedrijfspanden. Wij beschermen deze gebouwen tegen vandalisme, diefstal, inbraak en uitbraak. De bewaking gebeurt door een ervaren beveiliger, alarmsysteem, camerasysteem of cameramast of combinatie hiervan.

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

De voordelen van BDG

Schakelt u BDG in voor gebouwbeveiliging, dan zullen we vooraf de verschillende beveiligingsmogelijkheden met u bespreken. Welk type bewaking sluit het best aan bij uw situatie. Wij voorzien u graag van advies op maat en stellen, indien nodig, een vrijblijvend beveiligingsplan voor u op. Tevens kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Duidelijke en efficiënte communicatie met één aanspreekpunt
  • Goed opgeleide medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
  • Scherpe maar verantwoorde tarieven
  • Een snelle en flexibele aanpak

Bel of mail ons en geef uw wensen aan ons door.

Wij werken onder andere in de volgende branches

Schakel gebouwbeveiliging in

Wanneer u BDG wilt inschakelen voor het beveiligen van kantoor, bedrijfspand of loods of vragen over gebouwbeveiliging, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0342-404070 of mail via info@bdgbeveiliging.nl. Tevens is het mogelijk om een bericht achter te laten via het online contactformulier. Wij voorzien u dan graag van meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor gebouwbeveiliging op maat.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn