• Altijd 1 aanspreekpunt
  • No-nonsens mentaliteit
  • Zeer snel en flexibel
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Werkzaam door heel NL
  • 24/7 bereikbaar

Cameramast huren

Het huren van een cameramast bij BDG Tijdelijke Beveiliging

Indien u een vaste of mobiele cameramast wilt huren kunt u terecht bij BDG Tijdelijke Beveiliging te bieden heeft. BDG is een landelijk actieve totaalleverancier in de beveiligingsdienstverlening. Wij staan borg voor een efficiënte beveiliging of bewaking van uw eigendommen. Heeft u om welke reden dan ook tijdelijke beveiliging nodig van een terrein? Dan verzorgen wij op zeer korte termijn een perfecte vaste of mobiele cameramast voor u installeren en activeren. U kunt een cameramast huren voor lange en korte termijn in heel Nederland.

Wat zijn de voordelen van onze mobiele cameramast?

Het plaatsen van cameramasten iets waar de nodige zorgvuldigheid bij komt kijken. Wanneer u desondanks vóór 16.00 uur bestelt, dan plaatst BDG Tijdelijke Beveiliging uw mast(en) de volgende dag op locatie. Bij BDG weten wij met onze vaste en mobiele cameramasten elke locatie goed te bewaken. Standaard is er al sprake van een grote preventieve waarde. Hierdoor wordt het afschrikwekkende effect nog eens vergroot. Onze cameramasten detecteren iedere beweging binnen het uitgetekende gebied. Daarbij is er altijd verbinding met een officieel erkende toezichtcentrale. Indien nodig kan van hieruit de politie worden aangestuurd.

Wanneer is een cameramast nodig?

Is er tijdelijk sprake van een bovengemiddeld risico in en rondom uw pand of grond? Het huren van een cameramast kan dan de ideale oplossing zijn. Met onze grote cameramasten weten wij grote terreinen efficiënt te beveiligen. Bij bouwlocaties, tijdens evenementen, maar ook gedurende het op- en afbouwen daarvan, zijn onze masten bijzonder populair. Alleszins gaat het om terreinen waar het houden van overzicht van belang is.

Mobiele cameramast huren

Wij werken onder andere in de volgende branches

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

Pluspunten van BDG Tijdelijke Beveiliging

Bij BDG Tijdelijke Beveiliging vinden wij kwaliteit en flexibiliteit belangrijk. Logisch, want beveiliging is niet iets dat alleen tijdens kantoortijden plaatsvindt. Integendeel zelfs. Om deze flexibiliteit te bekrachtigen, zetten wij altijd in op heldere afspraken, een hoge betrokkenheid en een pragmatische instelling. Van belang is ook dat ons personeel periodiek wordt gescreend. Daardoor bent u altijd verzekerd van de inzet van vakkundige en betrouwbare medewerkers. Wanneer u ervoor kiest bij ons een vaste of mobiele cameramast te huren, dan profiteert u van de volgende gemakken:

  • Vlotte en efficiënte communicatie met vaste aanspreekpunten binnen onze organisatie.
  • Scherpe all-in tarieven.
  • Snelle en flexibele medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
  • Volledige ontzorging.
  • BDG wil louter goede referenties; alleen al daarom bent u altijd verzekerd van onze volledige aandacht en inzet.

Neem contact op en huur vandaag nog een mobiele cameramast

Heeft u interesse in het huren van een vaste of mobiele cameramast? Neem dan contact op met BDG Tijdelijke Beveiliging. Wij vertellen u graag meer over de specifieke mogelijkheden die wij voor u hebben. Bel 0342-404070 of mail naar info@bdg-tijdelijkebeveiliging.nl. Het huren van onze cameramasten is vervolgens al binnen enkele dagen mogelijk.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn