• Altijd 1 aanspreekpunt
  • No-nonsens mentaliteit
  • Zeer snel en flexibel
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Werkzaam door heel NL
  • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke beveiliging ook voor installateurs

Beveiliging voor installateurs op zeer korte termijn

Heeft u als installateur een klant die snel beveiligd moet worden, en heeft u even geen tijd? Dan kan BDG Tijdelijke Beveiliging u helpen met de plaatsing van een mobiel alarmsysteem. Wij zijn gespecialiseerd in beveiligingsdienstverlening en helpen bedrijven, instellingen en particulieren door het hele land. U kunt ons daarnaast inschakelen voor mobiele surveillance, alarmopvolging, bouwbewaking en de beveiliging van evenementen. Wij zijn geen concurrent van u als installateur, omdat wij ons volledig hebben gespecialiseerd in tijdelijke beveiliging. Lees verder voor meer informatie over onze dienstverlening of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Waarom de installatie van tijdelijke beveiliging overlaten aan BDG?

Als installateur bent u druk met het installeren en plaatsen van beveiligingssystemen en camerabewaking. Soms komt u er daarom niet aan toe om een tijdelijke voorziening te installeren. In dat geval kunnen wij u ontzorgen door deze taak van u over te nemen. Met onze kennis en vaardigheden zijn wij in staat om de locatie op een efficiënte en vakkundige manier te voorzien van de juiste beveiliging.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren voor installateurs

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

beveiliging installateurs

De voordelen van BDG Tijdelijke Beveiliging

BDG Tijdelijke Beveiliging heeft de kwaliteit van haar diensten hoog in het vaandel staan. Om de kwaliteit continu te kunnen verbeteren, zorgt u als opdrachtgever voor de primaire input. Wij zorgen voor korte lijnen, waardoor u een zeer persoonlijke aanpak kunt verwachten van onze medewerkers. Maar wij hebben nog meer voordelen te bieden:

  • Heldere en efficiënte communicatie met één aanspreekpunt.
  • Goed opgeleide medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
  • Scherpe tarieven.
  • Wij nemen alle zorg uit handen.
  • Een snelle en flexibele aanpak.

De installatie van tijdelijke beveiliging door BDG

Om een pand, terrein of woning tijdelijk optimaal te beveiligen, maken wij gebruik van draadloze alarmsystemen, camerasystemen en cameramasten. Anders dan permanente beveiliging zijn deze tijdelijke beveiligingssystemen gemakkelijk te verwijderen, wanneer deze niet meer nodig zijn. De camerasystemen zijn voor binnen- of buitenmontage en melden elke detectie door naar een erkende toezichtcentrale. In de toezichtcentrale ontvangt men een filmpje en op basis van dit filmpje kan actie worden ondernomen. De masten zijn uitgerust met schijnwerpers, waardoor zij een zeer hoge preventieve waarde met zich meebrengen. Ook bij de cameramasten wordt er bij detectie direct een doormelding gemaakt naar een erkende toezichtcentrale.

Meer weten wat wij kunnen betekenen voor installateurs?

Kunnen wij u en uw klant ondersteunen met de plaatsing van een mobiel alarmsysteem? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 0342-404070. Mailen kan naar info@bdg-tijdelijkebeveiliging.nl. Wij horen graag waar wij u kunnen helpen met de installatie van tijdelijke beveiliging.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn