• Altijd 1 aanspreekpunt
  • No-nonsens mentaliteit
  • Zeer snel en flexibel
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Werkzaam door heel NL
  • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke beveiliging voor uw vastgoed

Laat uw vastgoed beveiligen door BDG Tijdelijke Beveiliging

BDG Tijdelijke Beveiliging is gespecialiseerd in het tijdelijk beveiligen van uw vastgoed. Denk daarbij aan leegstaande woningen, bedrijfspanden, pop-up stores en tijdelijke opslag van goederen. Lees verder voor meer informatie over onze diensten of neem direct contact met ons op en maak een afspraak. Naast beveiligers zijn we ook erkend slotenmaker en kunnen wij sloten openen uit voorraad cilinders vervangen.

Heeft u als makelaar, vastgoedbeheerder of bedrijf behoefte aan adequate leegstandsbeveiliging of een tijdelijk alarmsysteem? Dan staat BDG Tijdelijke Beveiliging voor u klaar. BDG is gespecialiseerd in beveiligingsdienstverlening en vanuit Barneveld helpen wij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Waarom kiezen voor beveiliging?

Bij de leegstand van een gebouw of pand is er een verhoogd risico op inbraak, kraak en vandalisme. Deze illegale praktijken hebben waardevermindering tot gevolg. Het is daarom van groot belang dat u als eigenaar de woning of het pand goed in de gaten houdt. Bent u zelf niet in staat om het pand adequaat te bewaken? Dan is het verstandig om goede beveiliging in te schakelen. Wij zoeken voor iedere locatie een passende oplossing, zodat uw pand of woning optimaal beveiligd is.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren voor uw vastgoed

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

De voordelen van BDG Tijdelijke Beveiliging

BDG Tijdelijke Beveiliging heeft de kwaliteit van haar diensten hoog in het vaandel staan. Om de kwaliteit continu te kunnen verbeteren, zorgt u als opdrachtgever voor de primaire input. Wij zorgen voor korte lijnen, waardoor u een zeer persoonlijke aanpak kunt verwachten van onze medewerkers. Maar wij hebben nog meer voordelen te bieden:

 

  • Heldere en efficiënte communicatie met één aanspreekpunt.
  • Goed opgeleide medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
  • Scherpe tarieven.
  • Wij nemen alle zorg uit handen.
  • Een snelle en flexibele aanpak.

Tijdelijke beveiliging voor uw vastgoed

Het beveiligen van uw locatie

Hoe kunnen wij uw woning of pand optimaal beveiligen? Voor de beveiliging van een leegstaand pand of woning maken wij gebruik van speciale camerasystemen die beweging, wijziging in temperatuur, water en rook kunnen detecteren. Wanneer er geen stroom aanwezig is, is dat voor ons geen probleem. BDG Tijdelijke Beveiliging beschikt namelijk over alarmsystemen die volledig autonoom en voor een lange periode op batterijen werken. Tevens rusten wij het gebouw uit met onze posters en stickers. Deze posters en stickers geven aan dat het pand beveiligd is. Zichtbare preventie is namelijk ook van belang. Wanneer u onze camerasystemen en zichtbare preventie voor 18:00 uur bestelt, wordt het de volgende werkdag al geplaatst.

Neem contact op en laat uw vastgoed vandaag nog beveiligen

Wilt u uw vastgoed beschermen tegen inbraak, kraak of vandalisme? Schakel dan BDG Tijdelijke Beveiliging in voor de juiste hulp. U kunt contact met ons opnemen via 0342-404070 of info@bdg-tijdelijkebeveiliging.nl. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor beveiliging van uw vastgoed.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn