• Altijd 1 aanspreekpunt
  • No-nonsens mentaliteit
  • Zeer snel en flexibel
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Werkzaam door heel NL
  • 24/7 bereikbaar

Opslag beveiliging

Opslag beveiliging door BDG Tijdelijke Beveiliging

Heeft u een opslagterrein of -pand dat u wilt laten beveiligen? Schakel dan BDG Tijdelijke Beveiliging in voor opslag beveiliging. Als totaalleverancier van tijdelijke beveiliging verzorgen wij graag de beveiliging van uw opslagplaats. Wij zorgen ervoor dat ongewenste bezoekers worden geweerd en diefstal of vandalisme wordt voorkomen. Lees verder voor meer informatie over deze dienst. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren

Waarom opslag beveiliging

Opslagplaatsen zoals een opslagterrein, opslagloods of andere opslagruimtes worden soms niet optimaal bewaakt. Er zijn vaak veel kostbare materialen en producten te vinden die een gemakkelijk prooi zijn voor dieven. Neem bijvoorbeeld een tijdelijk opslagterrein met bouwmateriaal. Deze plek is zeer kwetsbaar voor diefstal. Om verlies van kosten en vertraging van het bouwproces te voorkomen, is het verstandig om tijdelijk opslag beveiliging in te schakelen. De bewaking van het terrein of pand wordt aangepast naar uw wensen. Zo kunnen wij bemande bewaking inzetten, maar u kunt er ook voor kiezen om een alarmsysteem, camerasysteem of cameramast te laten installeren.

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

De voordelen van BDG

Welk type bewaking wij inschakelen wordt bepaald in samenspraak met u. Wij nemen de wensen van onze klanten namelijk als uitgangspunt. Bij ons kunt u rekenen op bewaking van hoogstaande kwaliteit. Tevens kunt u het volgende van ons verwachten wanneer u gebruik maakt van onze opslag beveiliging:

  • Duidelijke en efficiënte communicatie met één aanspreekpunt
  • Goed opgeleide medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
  • Scherpe maar verantwoorde tarieven
  • Een snelle en flexibele aanpak

Neem vandaag nog contact met ons op en geef uw wensen voor de bewaking aan ons door.

Wij werken onder andere in de volgende branches

Neem contact met ons op

Wilt u uw opslagpand of opslagterrein laten beveiligen door BDG Tijdelijke Beveiliging? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze opslag beveiliging? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0342-404070 of mail via info@bdgbeveiliging.nl. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij informeren u dan graag over onze aanpak en uw wensen voor de opslag beveiliging.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn