• Altijd 1 aanspreekpunt
  • No-nonsens mentaliteit
  • Zeer snel en flexibel
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Werkzaam door heel NL
  • 24/7 bereikbaar

Camerasysteem huren

Het huren van een camerasysteem bij BDG Tijdelijke Beveiliging

Wanneer u een camerasysteem wenst te huren, kijk dan eens wat BDG Tijdelijke Beveiliging u te bieden heeft. BDG is een organisatie die landelijk in de beveiligingsdienstverlening actief is. Wij zijn een totaalleverancier die zich 24 uur per dag inzet voor uw veiligheid. Daarbij staan wij borg voor een efficiënte bewaking van uw bezittingen. Belangrijk is dat onze medewerkers periodiek worden gescreend. Daardoor bent u altijd verzekerd van de inzet van vakkundige en betrouwbare medewerkers. Heeft u om welke reden dan ook tijdelijke beveiliging nodig van een object? Lees verder, neem contact op en kom erachter wat het huren van ons camerasysteem u oplevert.

Wanneer is een tijdelijk camerasysteem nodig?

Is er sprake van een tijdelijk bovengemiddeld risico in en om uw pand, of is door omstandigheden kans op veel alarmmeldingen? Dan is het huren van een camerasysteem waarschijnlijk de beste oplossing. Bedrijven in de bouw, de installatiebranche en de vastgoedwereld maken hier vaak gebruik van. Ook gemeenten en evenementenorganisatoren weten de kwaliteit en flexibiliteit van tijdelijke beveiligingssystemen van BDG te waarderen. Onze systemen zijn extra nuttig indien er sprake is van leegstand, door bijvoorbeeld een verbouwing of een faillissement. Alleszins gaat het hierbij om situaties waarbij tijdelijke beveiliging met een camerasysteem vaak de voorkeur geniet boven permanent aanwezige beveiligers. Onze mobiele camerasystemen zijn altijd gereed voor gebruik, dus we kunnen deze met spoed plaatsen op uw locatie.

Camerasysteem huren

Cameramast 's nachts

Cameramast overdag

Mobiel camerasysteem

Wat kan de cameramast van BDG u bieden?

De camerasystemen die u via BDG Tijdelijke Beveiliging kunt huren zijn geschikt voor bewaking binnen en rondom een pand. Onze systemen melden elke detectie door naar een erkende toezichtcentrale. Hier ontvangt men een clip op basis waarvan men direct actie kan ondernemen. Op basis van de beelden mag men ook aansturing geven aan de politie, die een hoge prioriteit zal geven aan een dergelijke geverifieerde melding. Zelfs als er op uw locatie geen stroom is hebben wij een pasklare oplossing. Uiteraard voldoen onze camerasysteem aan de hoogste kwaliteitseisen, zodat er nagenoeg geen storingen of problemen zijn.

Wij werken onder andere in de volgende branches

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

Vijf voordelen van BDG Tijdelijke Beveiliging

Bij BDG Tijdelijke Beveiliging vinden wij een flexibele dienstverlening belangrijk. Logisch, want beveiliging is niet iets dat alleen tijdens kantoortijden plaatsvindt. Integendeel zelfs. Om deze flexibiliteit te bekrachtigen, zetten wij altijd in op heldere afspraken, een hoge betrokkenheid en een pragmatische instelling. Daardoor weten wij steeds weer te zorgen voor tevredenheid bij onze opdrachtgevers. Wanneer u ervoor kiest bij ons een camerasysteem te huren, dan profiteert u van de volgende gemakken:

  • Vlotte en efficiënte communicatie met vaste aanspreekpunten binnen onze organisatie.
  • Scherpe all-in tarieven.
  • Snelle en flexibele medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
  • Volledige ontzorging.
  • BDG wil louter goede referenties; alleen al daarom bent u altijd verzekerd van onze volledige aandacht en inzet.

Neem contact op

Heeft u belangstelling voor het huren van een camerasysteem? Als u contact opneemt met BDG Tijdelijke Beveiliging, dan vertellen wij u meer over de specifieke mogelijkheden die wij voor u hebben. Bel 0342-404070 of mail naar info@bdg-tijdelijkebeveiliging.nl. Het huren van onze camerasystemen is vervolgens al mogelijk binnen enkele dagen.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn