• Altijd 1 aanspreekpunt
  • No-nonsens mentaliteit
  • Zeer snel en flexibel
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Werkzaam door heel NL
  • 24/7 bereikbaar

Over ons

BDG Tijdelijke Beveiliging levert altijd maatwerk

BDG Tijdelijke Beveiliging is als onderdeel van BDG Beveiliging gespecialiseerd in het verzorgen van tijdelijke beveiliging in de ruimste zin van het woord. BDG Beveiliging is een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid goedgekeurd beveiligingsbedrijf waar alle medewerkers periodiek gescreend worden. Een geheimhoudingsverklaring is een standaard onderdeel van de arbeidsovereenkomst.

De afgelopen jaren hebben wij ervaring opgedaan in de beveiliging van de meest bijzondere zaken van een klein kledingwinkeltje, een grote retailketen, een bijzonder springpaard, een half afgebouwde kustvaarder, antieke auto’s maar ook een “gewone” tijdelijke opslaghal, een leegstaande woning of de bouw van een luxe villa. Panden van 20m2 tot 6000 m2. Kortom voor elke situatie hebben wij de passende oplossing.

De inzet van techniek of mensen of een combinatie van beide kunnen wij voor u verzorgen. Er zijn passende mogelijkheden voor particulieren en bedrijven. Als totaal leverancier kunnen wij het hele tijdelijke beveiligingstraject voor u verzorgen, indien gewenst de alarmopvolging maar ook het (tijdelijk) vervangen van de cilindersloten.

Door de hoge flexibiliteit van onze organisatie en de medewerkers kunnen wij snel en adequaat reageren op elke aanvraag. Of het nu om één dag gaat of een vooraf onbekende periode.

Beveiliging huren

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn