• Altijd 1 aanspreekpunt
  • No-nonsens mentaliteit
  • Zeer snel en flexibel
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Werkzaam door heel NL
  • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke Beveiliging Ede

BDG zorgt voor de beveiliging van uw woning of pand in Ede

Wenst u uw leegstaande woning, pand of bouwterrein in Ede of omgeving tijdelijk te laten beveiligen door een professional? Kies dan voor de diensten van BDG Tijdelijke Beveiliging. Wij zijn uw totaalleverancier op het gebied van verhuur van beveiligingssystemen. Wij bieden adequate bewaking in de vorm van mobiele surveillance, mobiele alarm- en camerasystemen en manbewaking. Tevens kunt ons inschakelen voor het vervangen van sloten en alarmopvolging. Wilt u meer te weten komen over onze tijdelijke beveiliging voor bedrijven en particulieren? Bel of mail ons dan.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren

Waarom tijdelijke beveiliging inschakelen?

Een bedrijfspand dat leeg staat na een faillissement heeft een verhoogd risico op inbraak, vandalisme en diefstal. Ditzelfde geldt voor een woning of bouwterrein dat tijdelijk verlaten is. Door onze tijdelijke beveiliging in te schakelen, kunt u voorkomen dat indringers uw gebouw of terrein binnen dringen. BDG zet mensen, techniek of een combinatie van beide in om uw eigendommen veilig te stellen. Wanneer u contact met ons opneemt, zullen wij afhankelijk van het risico een vrijblijvend beveiligingsplan voor uw situatie in Ede opstellen.

Het toepassen van tijdelijke beveiliging in Ede

Om uw bedrijfspand, woning of bouwplaats optimaal te kunnen beveiligen, kunt u verschillende hulpmiddelen huren. Zo kunnen wij een geavanceerd alarm- en camerasysteem op uw locatie in Ede installeren. Deze camerabewaking zal bij detectie direct een signaal sturen naar een professionele toezichtcentrale. Voor grote bouwterreinen is het ideaal om een cameramast in te huren. De cameramast meldt indringers en heeft een schijnwerper met een preventieve waarde. Tenslotte kunt u ook beveiligingspersoneel of een mobiele surveillance inhuren voor uw klus in Ede.

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

De voordelen van BDG Tijdelijke Beveiliging

Wij van BDG Tijdelijke Beveiliging hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij proberen de kwaliteit continu te verbeteren. Hierbij vinden wij uw mening zeer belangrijk. Wij houden de lijnen kort, waardoor u een uiterst persoonlijke aanpak kunt verwachten van onze medewerkers. Maar wij hebben nog meer voordelen te bieden:

  • Heldere en efficiënte communicatie met één aanspreekpunt
  • Goed opgeleide medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
  • Scherpe maar verantwoorde tarieven
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Een snelle en flexibele aanpak

Wij werken onder andere in de volgende branches

Bel ons voor de beveiliging van uw pand in Ede of omgeving

Schakel ons goed opgeleide personeel vandaag nog in om uw evenement, bedrijfspand of terrein in Ede te bewaken. Neem ook contact met ons op voor meer informatie over het vervangen van sloten, onze manbewaking of het huren van een cameramast. Bel ons via 0342-404070 of mail naar info@bdgbeveiliging.nl. Wij zetten ons graag in om uw locatie in Ede of omgeving optimaal te beveiligen.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn