• Altijd 1 aanspreekpunt
 • No-nonsens mentaliteit
 • Zeer snel en flexibel
 • Wij nemen alle zorg uit handen
 • Werkzaam door heel NL
 • 24/7 bereikbaar

Een beveiliger inhuren

Het inhuren van fysieke beveiliging bij BDG Tijdelijke Beveiliging

Ook indien u een beveiliger wilt inhuren, dan heeft BDG Tijdelijke Beveiliging alle mogelijkheden in huis. Van 1 uur tot 24 uur per dag. BDG is een landelijk actieve totaalleverancier in de beveiligingsdienstverlening. Wij staan borg voor een efficiënte beveiliging of bewaking van uw eigendommen. Heeft u om welke reden dan ook tijdelijke beveiliging nodig van een pand of bij een bepaalde gebeurtenis? Lees verder, neem contact op en ontdek wat het inhuren van onze beveiliger u oplevert.

Pluspunten van BDG Tijdelijke Beveiliging

Bij BDG Tijdelijke Beveiliging vinden wij naast kwaliteit ook flexibiliteit erg belangrijk. Logisch, want de beveiligingswereld is altijd actief, dus zeker niet alleen tijdens kantoortijden. Om deze flexibiliteit kracht bij te zetten, maken wij altijd heldere afspraken en bewerkstelligen wij een hoge betrokkenheid. Van belang is ook dat ons personeel periodiek wordt gescreend. Daardoor bent u altijd verzekerd van de inzet van vakkundige en betrouwbare medewerkers. Wanneer u kiest voor het inhuren van een beveiliger, dan profiteert u bij BDG van de volgende pluspunten:

 

 • Vlotte en efficiënte communicatie met vaste aanspreekpunten.
 • Scherpe all-in tarieven.
 • Pragmatische en flexibele medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
 • Volledige ontzorging.
 • Beveiliging als een maatpakket.
 • BDG wil louter goede referenties; alleen al daarom bent u altijd verzekerd van onze volledige aandacht en inzet.

beveiliger inhuren

Wanneer is een beveiliger nodig?

Is er tijdelijk sprake van een bovengemiddeld risico voor uw pand of rondom een bepaalde gebeurtenis? Het inhuren van een beveiliger kan dan een ideale oplossing zijn. Zo’n beveiliger wordt veelal ingezet als er voor een zeer korte periode bewaking nodig is, vaak bij onverwachte gebeurtenissen of calamiteiten.

Verschillende situaties zijn hierbij denkbaar. Naast de bewaking van uw pand en eigendommen kan de beveiliger ook de toegangscontrole voor u verzorgen. Opdrachtgevers kunnen onze beveiligers overigens ook inzetten voor de iets langere termijnen. Onze beveiliger doen namelijk ook regelmatig dienst als huismeester, brandwacht, receptionist en evenementenbeveiliger.

Wij werken onder andere in de volgende branches

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

Wat kan de beveiliger van BDG u bieden?

BDG Tijdelijke Beveiliging beschikt over goed gediplomeerde objectbeveiligers die niet alleen zorg dragen voor de beveiliging van het object maar ook weten wat er moet gebeuren bij een onveilige situatie. Mensen maken het verschil in de kwaliteit van de dienstverlening, zeker als het gaat om menselijke beveiliging. Wij besteden daarom buitengewoon veel aandacht aan de selectie van onze beveiligers. Hierin maakt BDG het verschil. Ook wanneer goed gastheerschap binnen uw organisatie van groot belang is. Onze beveiligers zien er verzorgd en representatief uit, gedragen zich in beginsel als gastheer en treden pas als beveiliger op indien dat nodig geacht wordt.

Snel een beveiliger nodig? Bel ons!

Heeft u belangstelling voor het inhuren van een beveiliger? Neem dan contact op met BDG Tijdelijke Beveiliging. Wij vertellen u graag meer over de specifieke mogelijkheden die wij voor u hebben, ook als het spoedeisend is. Bel 0342-404070 of mail naar info@bdg-tijdelijkebeveiliging.nl. Het inhuren van een beveiliger is op zeer korte termijn mogelijk!

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn