• Altijd 1 aanspreekpunt
  • No-nonsens mentaliteit
  • Zeer snel en flexibel
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Werkzaam door heel NL
  • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke Beveiliging in de Bouw

BDG: gespecialiseerd in beveiliging in de bouw

Heeft u tijdelijke of zelfs permanente beveiliging nodig in de bouw? Bouwlocaties in Nederland vragen noodgedwongen om steeds meer beveiligingsmaatregelen. BDG Tijdelijke Beveiliging kan aan deze vraag voldoen en wel op landelijke schaal. Dit kan op allerlei manieren vormgegeven worden. De belangrijkste opties zijn het plaatsen van alarmsystemen, camerasystemen, cameramasten of het stationeren van een beveiliger op de locatie. Afhankelijk van uw locatie en uw wensen doen wij u een passende aanbieding. Lees verder en neem contact op voor meer informatie.

Cameramast huren BDG Tijdelijke Beveiliging

Voor welke bouwbeveiliging kiest u?

Bij BDG Tijdelijke Beveiliging beveiligen wij de bouw van een enkele woning doorgaans door bijvoorbeeld een mobiel alarmsysteem te plaatsen in de woning. Bij grotere bouwlocaties is het van belang het overzicht te bewaren. Daarom plaatsen we daar meestal één of meerdere cameramasten, eventueel uitgerust van schijnwerpers voor een extra hoge preventieve werking. De opvolging van de camerabeelden of eventuele meldingen wordt door BDG in eigen beheer verzorgd. Buiten ons eigen surveillancegebied is dat in samenwerking met onze lokale partner. Hoe dan ook houdt u hiervoor altijd slechts één aanspreekpunt en één factuur. Wel zo overzichtelijk!

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren in de bouw

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

Pluspunten van BDG Tijdelijke Beveiliging

BDG Tijdelijke Beveiliging staat bij opdrachtgevers bekend om kwaliteit en flexibiliteit. Logisch, want de beveiligingswereld is altijd actief. Kwaliteit moet derhalve 24 uur per dag geleverd worden. Daarom maken wij altijd duidelijke afspraken, bewerkstelligen wij een hoge betrokkenheid en wordt ons personeel periodiek gescreend. Daardoor bent u altijd gegarandeerd van de inzet van deskundige en integere medewerkers. Wanneer u kiest voor onze tijdelijke beveiliging, dan profiteert u van de volgende pluspunten:

  • Vlotte en efficiënte communicatie met vaste aanspreekpunten binnen onze organisatie.
  • Scherpe tarieven.
  • Pragmatische en flexibele medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
  • Volledige ontzorging.
  • BDG wil louter goede referenties; alleen al daarom bent u altijd verzekerd van onze volledige aandacht en inzet.

Neem contact op om uw bouwproject te beveiligen

Heeft u belangstelling voor het beveiligen van uw bouwproject? Neem dan contact op met BDG Tijdelijke Beveiliging. Wij vertellen u graag meer over de specifieke mogelijkheden die wij voor u hebben. Bel 0342-404070 of stuur een e-mail naar info@bdg-tijdelijkebeveiliging.nl. Het inschakelen van tijdelijke beveiliging is bij BDG mogelijk onder gunstige voorwaarden en al op zeer korte termijn!

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn