• Altijd 1 aanspreekpunt
  • No-nonsens mentaliteit
  • Zeer snel en flexibel
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Werkzaam door heel NL
  • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke beveiliging voor gemeenten

Schakel als gemeente BDG Tijdelijke Beveiliging in

Heeft u als gemeente behoefte aan tijdelijke beveiliging? Dan bent u bij BDG Tijdelijke Beveiliging aan het juiste adres. Wij helpen gemeenten bijvoorbeeld met het bewaken van leegstaande panden of gesloten drugspanden of horecabedrijven. Wij kunnen leegstaande panden al binnen enkele uren optimaal beveiligen. Wij zijn gevestigd in Barneveld en werkzaam op het gebied van tijdelijke beveiliging voor gemeenten in heel Nederland. Ondanks dat wij een jong bedrijf zijn, hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Wilt u als gemeente ook onze tijdelijke beveiliging inschakelen? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren voor gemeenten

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

Waarom kiezen voor tijdelijke beveiliging?

Als gemeente heeft u weleens te maken met tijdelijke leegstand, drugspanden die gesloten moeten blijven of locaties waar tijdelijk sprake is van een verhoogd risico. Om binnendringers bij deze locaties te weren, is het verstandig om passende beveiliging in te schakelen. Met onze beveiliging zorgen wij ervoor dat er geen illegale praktijken worden uitgevoerd op deze locaties. Zo voorkomt u dat er wanneer u ons inschakelt, weet u dat het leegstaande pand of terrein in goede handen is.

Tijdelijke beveiliging voor gemeenten bij drugspanden etc

Tijdelijke beveiliging op locatie

Wat is precies onze aanpak wanneer u onze hulp inschakelt voor tijdelijke beveiliging? Onze hulp inschakelen voor tijdelijke beveiliging is altijd mogelijk. Of het nu gaat om één uur of één nacht. Afhankelijk van het risico stellen wij graag vrijblijvend een beveiligingsplan voor u op. Voor de beveiliging van het terrein of pand kunnen wij zowel mensen als techniek of een combinatie van beiden inzetten. Onze organisatie en medewerkers hebben een hoge flexibiliteit, waardoor wij in staat zijn om snel en adequaat te reageren op uw aanvraag. Onze beveiligers zijn goed opgeleid en weten in iedere situatie op de juiste manier te handelen.

De voordelen van BDG Tijdelijke Beveiliging

BDG Tijdelijke Beveiliging heeft de kwaliteit van haar diensten hoog in het vaandel staan. Om de kwaliteit continu te kunnen verbeteren, zorgt u als opdrachtgever voor de primaire input. Wij zorgen voor korte lijnen, waardoor u een zeer persoonlijke aanpak kunt verwachten van onze medewerkers. Maar wij hebben nog meer voordelen te bieden:

  • Heldere en efficiënte communicatie met één aanspreekpunt.
  • Goed opgeleide medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
  • Scherpe tarieven.
  • Wij nemen alle zorg uit handen.
  • Een snelle en flexibele aanpak.

Neem contact met ons op

Wilt u als gemeente onze hulp inschakelen in de vorm van tijdelijke beveiliging? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0342-404070 of stuur een e-mail naar info@bdg-tijdelijkebeveiliging.nl. Wij helpen u als gemeente dan graag met de tijdelijke beveiliging van een leegstaand gebouw of terrein.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn