• Altijd 1 aanspreekpunt
 • No-nonsens mentaliteit
 • Zeer snel en flexibel
 • Wij nemen alle zorg uit handen
 • Werkzaam door heel NL
 • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke Beveiliging Zeist

Welkom bij BDG Tijdelijke Beveiliging

Heeft u in Zeist te maken met een situatie waarbij een goed beveiligingsplan nodig is? Benader dan de specialisten van BDG Tijdelijke Beveiliging voor het huren van een alarm systeem. BDG is een veelzijdige organisatie in de beveiligingsdienstverlening. Wij werken vanuit Barneveld, maar bieden onze diensten landelijk aan. Daarbij staan we voor een efficiënte bewaking of beveiliging van uw bezittingen, pand of stuk grond. Zelfs voor zeer kortdurende opdrachten staan wij tot uw beschikking. Voor elke opgave bieden we passende oplossingen. Denk daarbij aan beveiliging voor bedrijven, waaronder camerabeveiliging, camerabewaking en alarmopvolging. Verder is het huren van een cameramast of het inhuren van een mobiele surveillance mogelijk. Lees verder, neem contact op en ontdek wat wij te bieden hebben voor uw beveiligingsvraagstuk in Zeist.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren

Waarom is tijdelijke beveiliging nodig?

Om uiteenlopende redenen kan tijdelijke beveiliging nodig zijn. Veel van onze opdrachtgevers zijn bouwbedrijven, gemeenten, vastgoedbedrijven en evenementenorganisaties. Dit zijn voorbeelden van branches waarbij vaak leegstaande panden, grote bouwplaatsen en ruime terreinen moeten worden bewaakt of beveiligd. Leegstand is iets dat sowieso veelvuldig voorkomt, bijvoorbeeld als gevolg van faillissementen. Verder hebben gemeenten hier met grote regelmaat mee te maken. Leegstaande gebouwen zijn aanlokkelijk voor vandalen, die zich graag in en rond lege panden ophouden om vernielingen aan te richten, de muren van graffiti te voorzien, drugs te gebruiken of, in het vervelendste geval, het pand te kraken. Genoeg aanleiding om van de diensten van BDG Tijdelijke Beveiliging gebruik te maken!

Wat heeft BDG te bieden?

Afhankelijk van uw opdracht in Zeist, en het bijbehorende risico, stellen wij graag een beveiligingsplan voor u op. Hierbij gebruiken we verschillende methoden en technieken, die geregeld ook met elkaar worden gecombineerd. Van de volgende opties maken onze opdrachtgevers regelmatig gebruik:

 • Alarmsysteem huren met desgewenst alarmopvolging
 • Camerabewaking en/of camerabeveiliging met een mobiel camerasysteem
 • Mobiele cameramast huren
 • Beveiliger(s) inhuren
 • Mobiele surveillance inhuren

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

Waarom kiezen voor BDG Tijdelijke Beveiliging?

BDG Tijdelijke Beveiliging wordt bij opdrachtgevers in en rond Zeist al jaren zeer gewaardeerd. Dat komt door onze nooit aflatende kwaliteit en flexibiliteit. Zelf vinden wij dat de normaalste zaak van de wereld. Beveiliging geldt immers 24 uur per dag, waardoor kwaliteit flexibel geleverd dient te worden. Wanneer u kiest voor onze beveiliging bij uw project in Zeist, dan profiteert u van de volgende gemakken:

 • Vlotte en efficiënte communicatie met een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie.
 • Scherpe maar verantwoorde tarieven.
 • Assertieve medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
 • Desgewenst een volledige ontzorging.
 • Ons personeel wordt periodiek gescreend, waardoor u de zekerheid heeft van deskundige en betrouwbare medewerkers.

Wij werken onder andere in de volgende branches

Vertel ons over uw beveiligingsopdracht

Heeft u belangstelling voor de dienstverlening van BDG Tijdelijke Beveiliging? Neem dan contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden die wij voor uw specifieke situatie hebben. Bel 0342-404070 of stuur een e-mail naar info@bdgbeveiliging.nl. Het inschakelen van tijdelijke beveiliging bij u in Zeist is bij BDG onder gunstige voorwaarden en op korte termijn mogelijk!

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn