• Altijd 1 aanspreekpunt
  • No-nonsens mentaliteit
  • Zeer snel en flexibel
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Werkzaam door heel NL
  • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke Beveiliging Dordrecht

BDG zorgt voor de beveiliging van uw woning of pand in Dordrecht

Heeft u in Dordrecht behoefte aan de tijdelijke beveiliging van uw leegstaande woning, pand of bouwterrein? Benader dan de specialisten van BDG Tijdelijke Beveiliging voor het huren van een alarm systeem. Als specialist op het gebied van tijdelijke beveiliging zorgen wij voor een optimale ad hoc bewaking van uw eigendommen. U kunt bij ons terecht voor een mobiele surveillance, mobiele alarm- en camerasystemen en manbewaking. Daarnaast bieden wij ons ook aan als slotenmaker en helpen wij bij alarmopvolging. Wenst u meer informatie over onze tijdelijke beveiliging voor bedrijven en particulieren? Neem dan contact met ons op.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren

Waarom tijdelijke beveiliging inschakelen?

Moet u uw bouwterrein ‘s avonds onbeheerd achterlaten? Of staat uw bedrijfspand tijdelijk leeg? Dan kan het terrein of pand zomaar ten prooi vallen aan indringers die uw bezittingen vernielen of stelen. Tijdelijke beveiliging kan eventuele inbraak, vandalisme of diefstal voorkomen. Wij zullen mensen, techniek of een combinatie van beide inzetten om uw eigendommen te beschermen. Neem vandaag nog contact met ons op en wij maken afhankelijk van het risico een vrijblijvend beveiligingsplan voor uw situatie in Dordrecht op.

Het toepassen van tijdelijke beveiliging in Dordrecht

Wij gebruiken verschillende hulpmiddelen om uw locatie in Dordrecht op de juiste manier te beveiligen. U kunt bijvoorbeeld een geavanceerd alarm- en camerasysteem huren en deze op locatie laten installeren. De camerabeveiliging stuurt bij de detectie van indringers direct een signaal naar een erkende toezichtcentrale. Voor de bewaking van een bouwterrein is een cameramast zeer effectief. De cameramast werkt hetzelfde als een camerasysteem en is daarnaast uitgerust met een schijnwerper met een preventieve waarde. Natuurlijk is het ook mogelijk om goed opgeleid beveiligingspersoneel of een mobiele surveillance in te huren voor uw klus in Dordrecht.

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

De voordelen van BDG Tijdelijke Beveiliging

Wij van BDG Tijdelijke Beveiliging hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij proberen de kwaliteit continu te verbeteren. Hierbij vinden wij uw mening zeer belangrijk. Wij houden de lijnen kort, waardoor u een uiterst persoonlijke aanpak kunt verwachten van onze medewerkers. Maar wij hebben nog meer voordelen te bieden:

  • Heldere en efficiënte communicatie met één aanspreekpunt
  • Goed opgeleide medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
  • Scherpe maar verantwoorde tarieven
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Een snelle en flexibele aanpak

Wij werken onder andere in de volgende branches

Bel ons voor de beveiliging van uw pand in Dordrecht of omgeving

Wilt u onze hulp bij de tijdelijke beveiliging van uw bedrijfspand, terrein of woning in Dordrecht of omgeving? Of wenst u meer te weten te komen over het vervangen van sloten, onze manbewaking of het huren van een cameramast? Benader ons dan via 0342-404070 of mail naar info@bdgbeveiliging.nl. Wij verzorgen dan graag de adequate beveiliging van uw locatie in Dordrecht.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn