• Altijd 1 aanspreekpunt
  • No-nonsens mentaliteit
  • Zeer snel en flexibel
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Werkzaam door heel NL
  • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke Beveiliging Enschede

BDG zorgt voor de beveiliging van uw woning of pand in Enschede

Bent u in Enschede of omgeving op zoek naar een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in tijdelijke beveiliging? Benader dan de specialisten van BDG Tijdelijke Beveiliging voor het huren van een alarm systeem. Als totaalpartner op het gebied van beveiliging, voorzien wij u van ad hoc beveiliging voor bedrijven en particulieren. Wij bewaken uw leegstaande bedrijfspand, woning of terrein door een mobiele surveillance, mobiele alarm- en camerasystemen of manbewaking in te zetten. Tevens kunt u ons inschakelen voor het vervangen van sloten en alarmopvolging. Wilt u meer weten over onze tijdelijke beveiliging voor bedrijven en particulieren? Neem dan contact met ons op.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren

Waarom tijdelijke beveiliging inschakelen?

Na een faillissement kan uw bedrijfspand tijdelijk leeg staan. In deze periode is het voor inbrekers heel eenvoudig om binnen te dringen en uw eigendommen te stelen of kapot te maken. Ook een leegstaande woning of verlaten bouwterrein heeft een hoog risico op inbraak, vandalisme en diefstal. Met tijdelijke beveiliging kunt u dit voorkomen. Neem contact met ons op en schakel ons vandaag nog in. Afhankelijk van het risico zullen wij direct een vrijblijvend beveiligingsplan voor uw locatie in Enschede opstellen.

Het toepassen van tijdelijke beveiliging in Enschede

Om een optimale beveiliging van uw woning, pand of terrein te bewerkstelligen, zullen wij gebruik maken van verschillende hulpmiddelen. Zo kunt u een geavanceerd alarm- en camerasysteem laten installeren op uw locatie in Enschede. Deze camerabeveiliging verstuurt bij detectie een signaal naar een professionele toezichtcentrale. Ook de cameramast die u kunt huren maakt een melding bij detectie, daarnaast is hij voorzien van een schijnwerper die een preventieve werking heeft bij uw bouwterrein of pand. Tenslotte kunt u ook goed opgeleid beveiligingspersoneel of onze mobiele surveillance inhuren.

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

De voordelen van BDG Tijdelijke Beveiliging

Wij van BDG Tijdelijke Beveiliging hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij proberen de kwaliteit continu te verbeteren. Hierbij vinden wij uw mening zeer belangrijk. Wij houden de lijnen kort, waardoor u een uiterst persoonlijke aanpak kunt verwachten van onze medewerkers. Maar wij hebben nog meer voordelen te bieden:

  • Heldere en efficiënte communicatie met één aanspreekpunt
  • Goed opgeleide medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
  • Scherpe maar verantwoorde tarieven
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Een snelle en flexibele aanpak

Wij werken onder andere in de volgende branches

Bel ons voor de beveiliging van uw pand in Enschede of omgeving

Wilt u ons inschakelen voor het ad hoc beveiligen van uw woning, bedrijfspand of terrein in Enschede of omgeving? Of heeft u behoefte aan meer informatie over het vervangen van sloten, onze manbewaking of het huren van een cameramast? Bel ons dan via 0342-404070 of mail naar info@bdgbeveiliging.nl. U kunt dan op onze adequate hulp rekenen bij de beveiliging van uw locatie in Enschede.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn