• Altijd 1 aanspreekpunt
 • No-nonsens mentaliteit
 • Zeer snel en flexibel
 • Wij nemen alle zorg uit handen
 • Werkzaam door heel NL
 • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke Beveiliging Lelystad

Welkom bij BDG Tijdelijke Beveiliging

Heeft u in of in de omgeving van Lelystad tijdelijke beveiliging nodig voor bijvoorbeeld een evenement, een bouwplaats of leegstand? Benader dan de specialisten van BDG Tijdelijke Beveiliging voor het huren van een alarm systeem. Wij zijn een veelzijdig bedrijf in de beveiligingswereld en staan bekend om onze uitstekende kwaliteit en flexibiliteit. Daarmee weten wij ieder beveiligingsvraagstuk optimaal uit te werken. Technieken die hierbij veelvuldig worden gebruikt zijn camerabewakingssystemen, camerabeveiliging, alarmopvolging, mobiele surveillance en mobiele cameramasten. Een combinatie van deze middelen is natuurlijk ook denkbaar. Vertelt u ons tot in detail over uw project en uw wensen om dit te beveiligen, dan werken we vervolgens snel aan de beste oplossingen.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren

Waarom is tijdelijke beveiliging nodig?

Helaas kan het om een heleboel verschillende redenen nodig zijn om beveiligingsmaatregelen te nemen. Bedrijven uit de bouw, de vastgoedwereld en de evenementenbranche weten daar in ieder geval alles van. Veel van de opdrachtgevers van BDG Tijdelijke Beveiliging komen dan ook uit deze bedrijfstakken. Bij het veilig laten verlopen van bouwwerkzaamheden of evenementen kan men immers wel wat professionele beveiligingsmethoden gebruiken. Daarnaast zijn het veelal gemeenten die van onze diensten en middelen gebruikmaken. Dit heeft onder andere te maken met leegstaande panden, die zoals bekend vaak een aanzuigende werking blijken te hebben op vandalisme en criminaliteit. Preventieve maatregelen weten dit meestal succesvol te voorkomen. Bent u nieuwsgierig hoe wij uw project in Lelystad zouden beveiligen? Neem dan contact met ons op.

Wat heeft BDG te bieden?

Wanneer wij bij BDG Tijdelijke Beveiliging een beveiligingsplan ontwikkelen, dan gebeurt dat consequent met de grootste nauwkeurigheid. Over hoe meer informatie en details over uw opdracht in Lelystad wij beschikken, des te beter kunnen wij het plan uitwerken. De volgende middelen en technieken zijn voorbeelden waaruit het beveiligingsplan hoe dan ook kan bestaan:

 • Alarmsysteem huren met desgewenst alarmopvolging
 • Camerabewaking en/of camerabeveiliging met een mobiel camerasysteem
 • Mobiele cameramast huren
 • Beveiliger(s) inhuren
 • Mobiele surveillance inhuren

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

Waarom kiezen voor BDG Tijdelijke Beveiliging?

Al jarenlang wordt BDG Tijdelijke Beveiliging gewaardeerd om z’n vakmanschap. Niet alleen in Lelystad en omgeving, maar in heel Nederland staan wij als flexibele dienstverlener voor u klaar. Flexibiliteit is toch al zo’n belangrijke factor in de beveiligingswereld. Beveiliging geldt immers dag en nacht en kan plotseling en onverwachts benodigd zijn. Wanneer u ons inschakelt voor uw opdracht in Lelystad, mag u naast kwaliteit en flexibiliteit het volgende van ons verwachten:

 • Vlotte en efficiënte communicatie met een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie
 • Scherpe maar verantwoorde tarieven
 • Assertieve medewerkers met no-nonsense mentaliteit
 • Desgewenst een volledige ontzorging
 • Ons personeel wordt periodiek gescreend, waardoor u de zekerheid heeft van deskundige en betrouwbare medewerkers

Wij werken onder andere in de volgende branches

Vertel ons over uw beveiligingsopdracht

Heeft u in of nabij Lelystad te maken met een bouwplaats, een evenement, leegstand of een andere situatie waar u tijdelijke beveiliging voor zou willen inzetten? Neem dan contact op met BDG Tijdelijke Beveiliging, zodat we zo spoedig mogelijk uw wensen en eisen op één lijn met onze mogelijkheden kunnen brengen. U kunt bellen naar 0342-404070 of een e-mail sturen naar info@bdgbeveiliging.nl. BDG Tijdelijke Beveiliging gaat dan snel voor u aan de slag. Bij ons is ieder beveiligingsvraagstuk in of rond Lelystad in goede handen!

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn