• Altijd 1 aanspreekpunt
 • No-nonsens mentaliteit
 • Zeer snel en flexibel
 • Wij nemen alle zorg uit handen
 • Werkzaam door heel NL
 • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke Beveiliging Nijmegen

Welkom bij BDG Tijdelijke Beveiliging

Heeft u in Nijmegen een tijdelijk beveiligingsplan nodig voor bijvoorbeeld een evenement, leegstand of een bouwplaats? Of heeft u te maken met een andere situatie waarbij een (tijdelijk) beveiligingsplan gewenst of nodig is? Benader dan de specialisten van BDG Tijdelijke Beveiliging voor het huren van een alarm systeem. Wij zijn een professioneel en veelzijdig beveiligingsbedrijf met een grote staat van dienst. Ieder beveiligingsvraagstuk weten wij op passende wijze te beantwoorden. Veelgebruikte methoden zijn daarbij camerabewakingssystemen, camerabeveiliging, alarmopvolging, mobiele surveillance en mobiele cameramasten. Een combinatie van verschillende middelen is natuurlijk ook mogelijk. Laat u ons de details van uw beveiligingsvraagstuk weten? Dan komen we vervolgens samen ongetwijfeld tot de beste oplossingen.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren

Wat heeft BDG te bieden?

Wanneer u de omstandigheden, de details en het risicogehalte van uw project in Nijmegen zo helder mogelijk heeft uiteengezet, kan BDG Tijdelijke Beveiliging daadwerkelijk voor u aan de slag. Met precisie en indien nodig met spoed stellen we een gepersonaliseerd beveiligingsplan op. Deze methoden en technieken zouden daarvan onderdeel kunnen zijn:

 • Alarmsysteem huren met desgewenst alarmopvolging
 • Camerabewaking en/of camerabeveiliging met een mobiel camerasysteem
 • Mobiele cameramast huren
 • Beveiliger(s) inhuren
 • Mobiele surveillance inhuren

Waarom kiezen voor BDG Tijdelijke Beveiliging?

BDG Tijdelijke Beveiliging wordt in heel Nederland, en dus ook in Nijmegen en omgeving, geprezen om de altijd getoonde snelheid en professionaliteit. Flexibiliteit is in onze dienstverlening ook onmisbaar. Tijdelijke beveiliging kan namelijk ook plotseling en onverwacht nodig zijn. Daarnaast profiteert u ook nog van de volgende positieve aspecten wanneer u met BDG in zee gaat omwille van uw project in Nijmegen:

 • Vlotte en efficiënte communicatie met een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie
 • Scherpe maar verantwoorde tarieven
 • Assertieve medewerkers met no-nonsense mentaliteit
 • Desgewenst een volledige ontzorging
 • Ons personeel wordt periodiek gescreend, waardoor u de zekerheid heeft van deskundige en betrouwbare medewerkers

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

Waarom is tijdelijke beveiliging nodig?

Helaas zijn er vele oorzaken te bedenken waardoor tijdelijke beveiliging nodig kan zijn. Onze klanten komen meestal uit de bedrijfstakken van de bouw, de vastgoed en de evenementenwereld. Bij grote bouwterreinen en onoverzichtelijke evenementenlocaties kan men immers wel wat extra moderne beveiligingstechnieken gebruiken. Verder weten gemeenten de weg naar BDG Tijdelijke Beveiliging regelmatig te vinden. De meest voorkomende reden hiervan wordt door leegstaande panden gevormd. Jammer genoeg blijken deze namelijk vaak aanlokkelijk voor allerlei soorten criminaliteit, waaronder graffiti, vernielingen, drugsgerelateerde delicten en kraakpogingen. De afschrikwekkende werking die dan van een bewakingssysteem uitgaan is normaliter voldoende om dit allemaal te voorkomen. Schakel daarom het veelzijdige BDG in, zodat uw beveiligingsvraagstuk in of rondom Nijmegen op passende wijze beantwoord zal worden.

Wij werken onder andere in de volgende branches

Vertel ons over uw beveiligingsopdracht

Heeft u in of in de omgeving van Nijmegen te maken met een bouwterrein, een evenement, leegstand of een andere situatie waarvoor u tijdelijke beveiliging noodzakelijk acht? Neem dan contact op met BDG Tijdelijke Beveiliging, zodat we uw wensen en eisen kunnen afstemmen op ons scala aan mogelijkheden. Bel 0342-404070 of stuur een e-mail naar info@bdgbeveiliging.nl. BDG Tijdelijke Beveiliging gaat dan spoedig aan de slag voor een zo optimaal mogelijke uitwerking van de (tijdelijke) beveiliging bij u in Nijmegen.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn