• Altijd 1 aanspreekpunt
  • No-nonsens mentaliteit
  • Zeer snel en flexibel
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Werkzaam door heel NL
  • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke Beveiliging Groningen

BDG zorgt voor de beveiliging van uw woning of pand in Groningen

Wilt u uw leegstaande woning of bedrijfspand in Groningen tijdelijk laten beveiligen door een professioneel bedrijf? Maak dan kennis met BDG Tijdelijke Beveiliging. Wij zijn uw totaalleverancier op het gebied van verhuur van beveiligingssystemen. Wij voorzien u van adequate beveiliging in de vorm van een mobiele surveillance, mobiele alarm- en camerasystemen en manbewaking. Daarnaast kunt u bij ons aankloppen voor het vervangen van sloten en alarmopvolging. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze tijdelijke beveiliging voor bedrijven en particulieren? Neem dan contact met ons op.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren

Wanneer kiezen voor tijdelijke beveiliging?

Een bedrijfspand dat na een faillissement tijdelijk leeg staat heeft een verhoogd risico op inbraak, diefstal en vandalisme. Ditzelfde geldt voor een leegstaande woning of een verlaten bouwterrein. Door de tijdelijke beveiliging van BDG in te schakelen, kunt u indringers buiten houden en uw eigendommen beschermen. Neem contact met ons op en wij maken afhankelijk van het risico een vrijblijvend beveiligingsplan voor u op voor uw situatie in Groningen.

Het toepassen van tijdelijke beveiliging in Groningen

Om de optimale bewaking van uw uw bedrijfspand, terrein of woning te kunnen realiseren, zullen wij gebruik maken van mensen, techniek of een combinatie van beide. U kunt bijvoorbeeld een geavanceerd alarm- en camerasysteem laten installeren op uw locatie in Groningen. Deze camerabewaking zal bij de detectie van indringers een signaal sturen naar een erkende toezichtcentrale. Tevens is het mogelijk om een cameramast te huren. De cameramast geeft ook een melding bij detectie en is daarnaast uitgerust met schijnwerpers die een hoge preventie waarde hebben. Uiteraard kunt u voor ad hoc beveiliging ook manbewaking of een mobiele surveillance inhuren.

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

De voordelen van BDG Tijdelijke Beveiliging

Wij van BDG Tijdelijke Beveiliging hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij proberen de kwaliteit continu te verbeteren. Hierbij vinden wij uw mening zeer belangrijk. Wij houden de lijnen kort, waardoor u een uiterst persoonlijke aanpak kunt verwachten van onze medewerkers. Maar wij hebben nog meer voordelen te bieden:

  • Heldere en efficiënte communicatie met één aanspreekpunt
  • Goed opgeleide medewerkers met een no-nonsense mentaliteit
  • Scherpe maar verantwoorde tarieven
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Een snelle en flexibele aanpak

Wij werken onder andere in de volgende branches

Bel ons voor de beveiliging van uw pand in Groningen of omgeving

Schakel ons vandaag nog in voor de tijdelijke beveiliging van uw woning, bedrijfspand of terrein in Groningen of omgeving. Voor meer informatie over het vervangen van sloten, onze manbewaking of het huren van een cameramast belt u naar 0342-404070 of mailt u via info@bdgbeveiliging.nl. Wij maken dan zo snel mogelijk een vrijblijvend beveiligingsplan op voor uw situatie in Groningen.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn