• Altijd 1 aanspreekpunt
 • No-nonsens mentaliteit
 • Zeer snel en flexibel
 • Wij nemen alle zorg uit handen
 • Werkzaam door heel NL
 • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke Beveiliging Nieuwegein

Welkom bij BDG Tijdelijke Beveiliging

Heeft u in Nieuwegein een tijdelijk beveiligingsplan nodig voor een evenement, leegstand of een bouwplaats? Voor al deze situaties, maar ook voor elke andere situatie waarbij (tijdelijk) een beveiligingsplan benodigd is, zet u de specialisten van BDG Tijdelijke Beveiliging in. Wij zijn uw totaalleverancier op het gebied van verhuur van beveiligingssystemen. Wij zijn een allround beveiligingsbedrijf dat bekend staat om z’n meegaandheid en professionaliteit. Zodoende weten wij ieder beveiligingsvraagstuk op de juiste manier op te lossen. Methoden en middelen die daarbij veel worden gebruikt zijn camerabewakingssystemen, camerabeveiliging, alarmopvolging, mobiele surveillance en mobiele cameramasten. Een combinatie van verschillende technieken is vanzelfsprekend ook mogelijk. Laat u ons de details van uw beveiligingsvraagstuk weten, dan komen we daarna gezamenlijk zeker tot optimale oplossingen.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren

Waarom is tijdelijke beveiliging nodig?

Om een heleboel redenen is het gewenst of zelfs noodzakelijk om beveiliging, al dan niet tijdelijk, in te schakelen. Vaak zijn het bedrijven uit de bouw, de vastgoedwereld en de evenementenbranche die het vakmanschap van BDG Tijdelijke Beveiliging inzetten. Logisch, want bij omvangrijke bouwterreinen en onoverzichtelijke evenementlocaties kan men wel wat technologische hulpmiddelen gebruiken. Daarnaast maken gemeentebesturen veelvuldig gebruik van onze diensten. Meestal is dit in verband met leegstaande panden, waarvan bekend is dat deze regelmatig een bakermat zijn van vandalisme en criminaliteit. Denk daarbij aan graffiti, vernielingen, drugsdelicten en kraakpogingen. Met bijvoorbeeld zichtbare camerabewaking en het bijbehorende preventieve effect kan men hier effectief tegen optreden. Wilt u weten hoe wij uw project in of nabij Nieuwegein zouden beveiligen? Neem dan contact met ons op.

Wat heeft BDG te bieden?

Als u de details, de omstandigheden en het risicogehalte van uw opdracht in Nieuwegein zo duidelijk mogelijk aan ons heeft medegedeeld, kan BDG Tijdelijke Beveiliging echt voor u aan de slag. Met veel nauwkeurigheid en zo nodig met grote snelheid stellen we een beveiligingsplan op maat op. Deze middelen en technieken zouden daarvan onderdeel kunnen zijn:

 • Alarmsysteem huren met desgewenst alarmopvolging
 • Camerabewaking en/of camerabeveiliging met een mobiel camerasysteem
 • Mobiele cameramast huren
 • Beveiliger(s) inhuren
 • Mobiele surveillance inhuren

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

Waarom kiezen voor BDG Tijdelijke Beveiliging?

Bij klanten verspreid over heel Nederland, en dus ook in Nieuwegein en omgeving, wordt BDG Tijdelijke Beveiliging zeer gewaardeerd om de getoonde professionaliteit. Dit houdt onder andere flexibiliteit in. Immers kan tijdelijke beveiliging ook plotseling en onaangekondigd nodig zijn. Zet u onze expertise in of rond Nieuwegein in, dan mag u van ons daarnaast de volgende positieve aspecten verwachten:

 • Vlotte en efficiënte communicatie met een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie
 • Scherpe maar verantwoorde tarieven
 • Assertieve medewerkers met no-nonsense mentaliteit
 • Desgewenst een volledige ontzorging
 • Ons personeel wordt periodiek gescreend, waardoor u de zekerheid heeft van deskundige en betrouwbare medewerkers

Wij werken onder andere in de volgende branches

Vertel ons over uw beveiligingsopdracht

Heeft u in of in de omgeving van Nieuwegein een bouwterrein, een evenement, leegstand of een andere situatie waarvoor tijdelijke beveiliging benodigd is? Neem dan gerust contact op met BDG Tijdelijke Beveiliging, zodat we uw wensen en eisen op één lijn kunnen brengen met onze mogelijkheden. Bel 0342-404070 of stuur een e-mail naar info@bdgbeveiliging.nl. BDG Tijdelijke Beveiliging gaat dan spoedig werken aan een zo goed mogelijke invulling van het beveiligingsvraagstuk bij u in Nieuwegein.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn