• Altijd 1 aanspreekpunt
 • No-nonsens mentaliteit
 • Zeer snel en flexibel
 • Wij nemen alle zorg uit handen
 • Werkzaam door heel NL
 • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke Beveiliging Tilburg

Welkom bij BDG Tijdelijke Beveiliging

Heeft u in of in de omgeving van Tilburg te maken met leegstand, een bouwproject of de organisatie van een evenement? Oftewel, een situatie waarbij beveiliging van tijdelijke aard gewenst of zelfs hard nodig is? Dan zit u goed bij BDG Tijdelijke Beveiliging. Wij zijn uw totaalleverancier op het gebied van verhuur van beveiligingssystemen. Daarbij blinken we uit in veelzijdigheid en meegaandheid. Daarmee weten wij steeds op de passendste manier uw grond, pand en bezittingen te beveiligen. Bekende methoden waarmee dat wordt bewerkstelligd zijn mobiele cameramasten, mobiele surveillance, camerabewakingssystemen, camerabeveiliging en alarmopvolging. Bent u benieuwd hoe wij uw beveiligingsvraagstuk in Tilburg zouden oplossen? Neem dan contact met ons op, of lees verder om een idee te krijgen.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren

Wat heeft BDG te bieden?

Nadat u tot in detail de omstandigheden, het risicogehalte en specificaties van uw project in Tilburg uitvoerig heeft uiteengezet, gaan wij voor u aan de slag. Snel en nauwkeurig wordt een beveiligingsplan op maat ontwikkeld. Om alvast enige informatie prijs te geven, de volgende methoden en technieken komen regelmatig voor:

 • Alarmsysteem huren met desgewenst alarmopvolging
 • Camerabewaking en/of camerabeveiliging met een mobiel camerasysteem
 • Mobiele cameramast huren
 • Beveiliger(s) inhuren
 • Mobiele surveillance inhuren

Waarom kiezen voor BDG Tijdelijke Beveiliging?

In de omgeving van Tilburg staat BDG Tijdelijke Beveiliging bekend om de professionele en doelmatige aanpak. Daarnaast laat onze werkwijze zich omschrijven als zeer flexibel. Voor ons is dat normaal; wij weten immers dat de beveiligingswereld nooit stilstaat. 24 uur per dag is deze actief. Naast deze vanzelfsprekendheden mag u, wanneer u ons inschakelt voor uw opdracht in Tilburg, van BDG het volgende verwachten:

 • Vlotte en efficiënte communicatie met een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie
 • Scherpe maar verantwoorde tarieven
 • Assertieve medewerkers met no-nonsense mentaliteit
 • Desgewenst een volledige ontzorging
 • Ons personeel wordt periodiek gescreend, waardoor u de zekerheid heeft van deskundige en betrouwbare medewerkers

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

Waarom is tijdelijke beveiliging nodig?

De oorzaken waardoor (tijdelijke) beveiliging nodig is kunnen zeer uiteenlopend zijn. Het zijn desondanks veelal bouwbedrijven, vastgoedorganisaties, gemeenten en organisatoren van evenementen die vaak van onze expertise gebruikmaken. Zij zijn het immers, die moeten dealen met grote bouwplaatsen, omvangrijke evenemententerrein en leegstaande panden. Allemaal situaties die van tijdelijke aard zijn, en gevoelig voor vandalisme (bij leegstand), criminaliteit of (bij evenementen) grote bezoekersstromen die in goede banen geleid moeten worden. Bij al deze omstandigheden is een waterdicht beveiligingsplan onmisbaar. Schakel de specialisten van BDG Tijdelijke Beveiliging in om dit op onberispelijke wijze vorm te geven.

Wij werken onder andere in de volgende branches

Vertel ons over uw beveiligingsopdracht

Heeft u in Tilburg te maken met bijvoorbeeld leegstand, een bouwterrein of een evenement en bent u benieuwd welke tijdelijke beveiligingsmethode hierbij voor de meest optimale beveiliging zorgt? Neem dan contact met ons op, zodat we snel kunnen ontdekken op welke manier uw eisen en wensen worden afgestemd op onze mogelijkheden. Bel 0342-404070 of mail naar info@bdgbeveiliging.nl. BDG Tijdelijke Beveiliging verzorgt de benodigde beveiliging bij u in of nabij Tilburg vervolgens onder gunstige voorwaarden en desgewenst al vanaf zeer binnenkort!

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn