• Altijd 1 aanspreekpunt
 • No-nonsens mentaliteit
 • Zeer snel en flexibel
 • Wij nemen alle zorg uit handen
 • Werkzaam door heel NL
 • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke Beveiliging Wageningen

Welkom bij BDG Tijdelijke Beveiliging

Heeft u in de omgeving van Wageningen een opdracht of project waarbij een tijdelijk beveiligingsplan nodig is? Benader dan de specialisten van BDG Tijdelijke Beveiliging voor het huren van een alarm systeem. BDG is namelijk multifunctioneel inzetbaar in de beveiligingsdienstverlening. Deze diensten bieden wij in het hele land aan. Het bieden van efficiënte bewaking of beveiliging van uw grond, pand en bezittingen is daarbij het centrale doel. Voor iedere opgave hebben wij de passendste oplossing voorhanden. Ongeacht hoe lang deze benodigd is! Veelal zijn het ondernemingen die van onze diensten gebruikmaken. Camerabewaking, alarmopvolging en camerabeveiliging worden regelmatig ingezet. Het huren van een cameramast of het inhuren van mobiele surveillance zijn ook interessante mogelijkheden. Wilt u weten wat wij voor uw specifieke project in Wageningen te bieden hebben? Lees verder of neem contact op.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren

Wat heeft BDG te bieden?

Aan de hand van de opgave die u in (of in de omgeving van) Wageningen heeft, bedenken wij voor u een passend beveiligingsplan. De mate van het bijbehorende risico wordt daarbij natuurlijk zorgvuldig afgewogen. Vervolgens hebben we een grote keur aan methoden en technieken beschikbaar om de beveiliging te verwezenlijken. De volgende opties zijn de belangrijkste:

 • Alarmsysteem huren met desgewenst alarmopvolging
 • Camerabewaking en/of camerabeveiliging met een mobiel camerasysteem
 • Mobiele cameramast huren
 • Beveiliger(s) inhuren
 • Mobiele surveillance inhuren

Waarom kiezen voor BDG Tijdelijke Beveiliging?

Opdrachtgevers uit Wageningen en omgeving weten de professionaliteit van BDG Tijdelijke Beveiliging al jarenlang zeer op prijs te stellen. Wij leveren dan ook steeds de hoogste kwaliteit en tonen ons flexibel. Voor ons is dat normaal, aangezien beveiliging uiteraard 24 uur per dag geleverd moet worden. Als u voor BDG kiest voor uw opdracht in Wageningen, dan mag u van ons de volgende positieve aspecten verwachten:

 • Vlotte en efficiënte communicatie met een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie
 • Scherpe maar verantwoorde tarieven
 • Assertieve medewerkers met no-nonsense mentaliteit
 • Desgewenst een volledige ontzorging
 • Ons personeel wordt periodiek gescreend, waardoor u de zekerheid heeft van deskundige en betrouwbare medewerkers

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

Waarom is tijdelijke beveiliging nodig?

Om vele redenen kan het nodig zijn tijdelijke beveiliging in te schakelen. Veel van onze opdrachtgevers zijn bedrijven uit de vastgoed- en bouwbranche. Daarnaast gaat het regelmatig om gemeenten en evenementorganisatoren. In deze werkvelden is er vaak sprake van grote bouwplaatsen en omvangrijke terreinen die bewaakt moeten worden. Leegstand is natuurlijk ook een veelvoorkomende reden van het inzetten van tijdelijke beveiliging. Mocht een pand bijvoorbeeld dankzij een faillissement leegstaan, dan heeft dit kennelijk een aantrekkende werking op vandalen. Dit resulteert uiteindelijk niet zelden in vernielingen, graffiti, drugsdelicten en soms wordt een pand zelfs gekraakt. Al bij al genoeg redenen om BDG Tijdelijke Beveiliging in te zetten.

Wij werken onder andere in de volgende branches

Vertel ons over uw beveiligingsopdracht

Als u benieuwd bent wat BDG Tijdelijke Beveiliging precies voor uw project in Wageningen kan betekenen, neemt u dan even contact met ons op? Dan kunnen we uw wensen afstemmen op onze mogelijkheden. Bel 0342-404070 of stuur een e-mail naar info@bdgbeveiliging.nl. Het inschakelen van tijdelijke beveiliging bij u in of rondom Wageningen is bij BDG al op korte termijn mogelijk en ook nog eens onder voordelige voorwaarden!

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn