• Altijd 1 aanspreekpunt
 • No-nonsens mentaliteit
 • Zeer snel en flexibel
 • Wij nemen alle zorg uit handen
 • Werkzaam door heel NL
 • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke Beveiliging Rotterdam

Welkom bij BDG Tijdelijke Beveiliging

Heeft u in of nabij Rotterdam te maken met een bouwproject, de organisatie van een evenement of met een leegstand pand? Of kampt u met een andere situatie waarbij een (tijdelijk) beveiligingsplan gewenst of zelfs nodig is? Als u een beveiligingsspecialist zoekt die zich laat omschrijven als professioneel, veelzijdig en kwalitatief uitstekend, dan zit u bij BDG Tijdelijke Beveiliging goed. Wij zijn uw totaalleverancier op het gebied van verhuur van beveiligingssystemen. Op passende wijze weten wij elk beveiligingsvraagstuk in te vullen. Methoden en middelen die veel worden gebruikt zijn mobiele cameramasten, alarmopvolging, mobiele surveillance, camerabewakingssystemen en camerabeveiliging. Benieuwd hoe u uw grond, pand en/of bezittingen door ons kunt laten beveiligen? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren

Waarom is tijdelijke beveiliging nodig?

De noodzaak van het inzetten van tijdelijke beveiliging kan het gevolg zijn van veel verschillende oorzaken. Niettemin zijn het vooral bouwbedrijven, vastgoedorganisaties, gemeenten en evenementorganisatoren die van onze diensten gebruikmaken. Logisch, want in deze branches is vaak sprake van situaties waarbij dat nodig is: grote bouwterreinen, onoverzichtelijke evenementenlocaties en leegstaande panden. Bij laatstgenoemde moet het belang van (tijdelijke) beveiliging ook zeker niet onderschat worden. Niet zelden werkt een leegstaand gebouw namelijk graffiti, vernielingen, drugsdelicten en kraakpogingen in de hand. Een beveiligingssysteem met afschrikwekkende werking is dan een must. Zet daarom het multifunctionele BDG Tijdelijke Beveiliging in, zodat uw opdracht in of rondom Rotterdam op passende wijze van beveiliging wordt voorzien.

Wat heeft BDG te bieden?

BDG Tijdelijke Beveiliging kan voor u aan de slag wanneer u, het liefst zo gedetailleerd mogelijk, de omstandigheden, de specificaties en het risicogehalte van uw project in of in de omgeving van Rotterdam heeft uiteengezet. Vlot doch nauwkeurig stellen we dan een beveiligingsplan op maat op. De volgende technieken en methoden maken daar misschien wel deel van uit:

 • Alarmsysteem huren met desgewenst alarmopvolging
 • Camerabewaking en/of camerabeveiliging met een mobiel camerasysteem
 • Mobiele cameramast huren
 • Beveiliger(s) inhuren
 • Mobiele surveillance inhuren

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

Waarom kiezen voor BDG Tijdelijke Beveiliging?

In heel Nederland, en dus ook in Rotterdam, wordt BDG Tijdelijke Beveiliging door zijn opdrachtgevers geprezen om zijn professionaliteit en snelheid. Ja, ook snelheid is regelmatig belangrijk in de beveiligingswereld. Tijdelijke beveiliging kan namelijk soms van het ene op het andere moment gevraagd zijn. Deze flexibiliteit én de volgende positieve aspecten mag u verwachten wanneer u in zee gaat met BDG Tijdelijke Beveiliging bij uw project in Rotterdam:

 • Vlotte en efficiënte communicatie met een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie
 • Scherpe maar verantwoorde tarieven
 • Assertieve medewerkers met no-nonsense mentaliteit
 • Desgewenst een volledige ontzorging
 • Ons personeel wordt periodiek gescreend, waardoor u de zekerheid heeft van deskundige en betrouwbare medewerkers

Wij werken onder andere in de volgende branches

Vertel ons over uw beveiligingsopdracht

Heeft u in of rondom Rotterdam te maken met een bouwterrein, een evenement, leegstand of een andere situatie waarvoor tijdelijke beveiliging gewenst is? Om erachter te komen op welke wijze BDG Tijdelijke Beveiliging hieraan invulling zou geven, kunt u het best even contact met ons opnemen. Daarvoor kunt u bellen naar 0342-404070 of een e-mail sturen naar info@bdgbeveiliging.nl. BDG Tijdelijke Beveiliging gaat dan zo snel mogelijk aan de slag voor een zo perfect mogelijke invulling van uw beveiligingsvraagstuk in Rotterdam.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn