• Altijd 1 aanspreekpunt
  • No-nonsens mentaliteit
  • Zeer snel en flexibel
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Werkzaam door heel NL
  • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke beveiliging Amsterdam

BDG Tijdelijke Beveiliging biedt beveiliging voor bedrijven

Wenst u een woning of pand in Amsterdam of omgeving optimaal te beveiligen? Dan zit u helemaal goed bij BDG Tijdelijke Beveiliging. Wij verzorgen tijdelijke beveiliging voor bedrijven. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor het huren en installeren van camerabeveiliging, het inhuren van een mobiele surveillance, het openen van sloten of alarmopvolging. Wilt u ook een woning, pand of terrein optimaal beveiligen met onze hulp? Neem dan contact met ons op vanuit Amsterdam en geef uw wensen aan ons door.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren

Tijdelijke beveiliging door BDG helpt in uw situatie

Er zijn verschillende situaties waarin goede beveiliging zeer gewenst is. Misschien bent u wel eigenaar van een pand dat tijdelijk leeg staat. In dat geval wilt u voorkomen dat het gebouw te lijden krijgt onder inbraak en vandalisme met waardevermindering tot gevolg. Ook bij een verlaten bouwterrein waar waardevolle spullen en bouwmaterialen aanwezig zijn, is het verstandig om tijdelijke beveiliging in te schakelen. Wij zorgen er namelijk voor dat indringers geen kans krijgen en dat uw bezittingen ongemoeid blijven. Wij doen dit met behulp van mensen, techniek en een combinatie van beide. Bent u benieuwd geworden hoe wij u kunnen helpen in Amsterdam of omgeving? Neem dan contact op en wij maken vrijblijvend een beveiligingsplan voor u op.

De toepassing van tijdelijke beveiliging

Om uw pand of terrein te beveiligen, maken wij gebruik van camerabewaking. Wij bezitten verschillende mobiele alarm- en camerasystemen die, indien gewenst, worden geïnstalleerd door een van onze vakmensen. Tevens kunt u cameramasten bij onze huren. Cameramasten worden vooral gebruikt voor het bewaken van bouwterreinen. Ze bezitten een camera ter detectie van indringers en zijn uitgerust met schijnwerpers. Deze schijnwerpers zijn zeer effectief in de preventie van inbraken. Zowel de camerasystemen als de cameramasten sturen bij de detectie van indringers een melding naar een erkende toezichtcentrale. Ten slotte kunt u bij ons ook tijdelijke beveiliging inschakelen in de vorm van goed opgeleide beveiligers of mobiele surveillance.

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

De voordelen van BDG Tijdelijke Beveiliging

Wij van BDG Tijdelijke Beveiliging vinden de kwaliteit van onze dienstverlening zeer belangrijk. Wij proberen deze dan ook continu te verbeteren en gebruiken daarvoor uw bevindingen als uitgangspunt. Wij kunnen een zeer persoonlijke aanpak verwezenlijken door korte lijnen te hanteren. Andere voordelen die wij bieden zijn:

  • Heldere en efficiënte communicatie met één aanspreekpunt.
  • Goed opgeleide medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
  • Scherpe tarieven.
  • Wij nemen alle zorg uit handen.
  • Een snelle en flexibele aanpak.

Wij werken onder andere in de volgende branches

Neem contact met ons op

Wilt u in Amsterdam of omgeving onze camerabewaking of mobiele cameramast huren? Of wenst u onze mobiele surveillance in te huren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0342-404070 of te mailen via info@bdg-tijdelijkebeveiliging.nl. Wij verlenen graag onze hulp in Amsterdam en omgeving in de vorm van beveiliging voor bedrijven.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn