• Altijd 1 aanspreekpunt
  • No-nonsens mentaliteit
  • Zeer snel en flexibel
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Werkzaam door heel NL
  • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke beveiliging Alphen aan den Rijn

Schakel BDG Tijdelijke Beveiliging in vanuit Alphen aan den Rijn

Heeft u in Alphen aan den Rijn en omgeving behoefte aan adequate tijdelijke beveiliging? Benader dan de specialisten van BDG Tijdelijke Beveiliging voor het huren van een alarm systeem. BDG is een organisatie met een specialisatie in beveiligingsdienstverlening. U kunt bij ons terecht voor de verhuur en installatie van mobiele camerabeveiliging, de manbewaking van een pand of woning, het vervangen van sloten en alarmopvolging. Wij helpen u dus op verschillende manieren met de tijdelijke beveiliging van uw eigendommen. Wilt u ons direct inschakelen voor het beveiligen van een leegstaand pand of wilt u een mobiele surveillance inhuren? Neem dan contact met ons op vanuit Alphen aan den Rijn en geef ons meer informatie over uw wensen.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren

Laat de beveiliging van uw pand over aan BDG

In sommige situaties heeft u behoefte aan goede beveiliging in Alphen aan den Rijn of omgeving. Misschien bent u wel eigenaar van een leegstaand pand en wilt u voorkomen dat het gebouw ten prooi valt aan vandalisme of inbraak. Of u wilt voorkomen dat het gereedschap op een bouwplaats wordt gestolen. In beide situaties biedt tijdelijke beveiliging uitkomst. Wij stellen vooraf een vrijblijvend beveiligingsplan voor u op, zodat u weet hoe het pand of terrein het best beveiligd kan worden. Wij kunnen verschillende hulpmiddelen inzetten om een goede beveiliging te verwezenlijken. Wij maken gebruik van mensen, techniek of een combinatie van beide. Met onze gepaste beveiliging zijn uw bezittingen in Alphen aan den Rijn en omstreken in goede handen.

Meer informatie over het toepassen van tijdelijke beveiliging

Voor een optimale beveiliging maken wij gebruik van geavanceerde mobiele alarm- en camerasystemen. Deze alarm- en camerasystemen worden door onze mensen op uw locatie in Alphen aan den Rijn of omgeving geïnstalleerd, zodat zij insluipers kunnen detecteren. Voor het beveiligen van bouwplaatsen installeren wij vaak cameramasten. Net als de alarm- en camerasystemen zijn deze masten in staat om indringers te detecteren en een melding te maken bij een professioneel erkende toezichtcentrale. De masten zijn ook uitgerust met schijnwerpers. Deze schijnwerpers brengen een hoge preventie waarde met zich meer. Ten slotte kunnen wij ook goed opgeleide beveiligers inschakelen voor het beveiligen van uw eigendommen. Deze beveiligers weten in iedere situatie op de juiste manier te handelen.

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

De voordelen van BDG Tijdelijke Beveiliging

Wij van BDG Tijdelijke Beveiliging vinden de kwaliteit van onze dienstverlening zeer belangrijk. Wij proberen deze dan ook continu te verbeteren en gebruiken daarvoor uw bevindingen als uitgangspunt. Wij kunnen een zeer persoonlijke aanpak verwezenlijken door korte lijnen te hanteren met u in de regio Alphen aan den Rijn. Andere voordelen die wij bieden zijn:

  • Heldere en efficiënte communicatie met één aanspreekpunt.
  • Goed opgeleide medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
  • Scherpe tarieven.
  • Wij nemen alle zorg uit handen.
  • Een snelle en flexibele aanpak.

Wij werken onder andere in de volgende branches

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u behoefte aan adequate tijdelijke beveiliging in de vorm van camerasystemen, cameramasten of manbewaking? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkzaamheden? Benader ons dan via telefoonnummer 0342-404070 of mail naar info@bdg-tijdelijkebeveiliging.nl. Wij geven u graag meer informatie over onze tijdelijke beveiliging in Alphen aan den Rijn.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn