• Altijd 1 aanspreekpunt
  • No-nonsens mentaliteit
  • Zeer snel en flexibel
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Werkzaam door heel NL
  • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke Beveiliging Leeuwarden

BDG zorgt voor de beveiliging van uw woning of pand in Leeuwarden

Wenst u in Leeuwarden of omgeving de hulp van een specialist op het gebied van tijdelijke beveiliging voor bedrijven? Benader dan de specialisten van BDG Tijdelijke Beveiliging voor het huren van een alarm systeem. Of het nu om één uur of één nacht gaat, wij helpen u graag met de beveiliging van uw pand, terrein of woning. U kunt bij ons terecht voor beveiliging in de vorm van mobiele surveillance, mobiele alarm- en camerasystemen, manbewaking, alarmopvolging en het vervangen van sloten. Voor meer informatie over onze tijdelijke beveiliging voor bedrijven en particulieren neemt u contact met ons op. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen wat betreft de tijdelijke beveiliging van uw pand of terrein in Leeuwarden.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren

Het toepassen van tijdelijke beveiliging in Leeuwarden

Voor de optimale tijdelijke beveiliging van uw woning, pand of terrein zullen wij verschillende hulpmiddelen inzetten. Wij zullen bijvoorbeeld gebruik maken van camerabeveiliging in de vorm van alarm- en camerasystemen. Deze camerabewaking wordt geïnstalleerd op uw locatie in Leeuwarden en zal bij detectie direct een melding maken bij een professioneel erkende toezichtcentrale. U kunt ook een cameramast huren die dezelfde functie heeft als de camerabewaking, maar die daarnaast is uitgerust met schijnwerpers die een preventieve werking hebben. Tenslotte kunt u ook beveiligingspersoneel of een mobiele surveillance inhuren. Ons personeel is goed opgeleid en weet in iedere situatie op de juiste manier te handelen.

Wanneer kiezen voor tijdelijke beveiliging?

Wanneer een woning of bedrijfspand voor korte tijd leeg staat, heeft het pand of huis een verhoogd risico op vandalisme of inbraak. Ook een verlaten bouwterrein is aantrekkelijk voor indringers. Het is daarom verstandig om het terrein of pand tijdelijk te bewaken. Wij helpen u met de inzet van mensen, techniek of een combinatie van beide. Neem contact met ons op en laat ons vrijblijvend een beveiligingsplan voor u opstellen. U weet dan direct welk type beveiliging bij uw situatie in Leeuwarden past.

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

DE VOORDELEN VAN BDG TIJDELIJKE BEVEILIGING

Wij van BDG Tijdelijke Beveiliging vinden de kwaliteit van onze diensten zeer belangrijk. Om de kwaliteit continu te kunnen verbeteren, zorgt u als opdrachtgever voor de primaire input. Wij zorgen voor korte lijnen, waardoor u een zeer persoonlijke aanpak kunt verwachten van onze medewerkers. Maar wij hebben nog meer voordelen te bieden:

  • Heldere en efficiënte communicatie met één aanspreekpunt
  • Goed opgeleide medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
  • Scherpe maar verantwoorde tarieven
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Een snelle en flexibele aanpak

Wij werken onder andere in de volgende branches

Laat ons uw pand in Leeuwarden of omgeving beveiligen

Wenst u in Leeuwarden of omgeving gebruik te maken van tijdelijke beveiliging voor bedrijven en particulieren? Wilt u camerasystemen of cameramasten laten installeren, manbewaking inschakelen of sloten laten vervangen? Bel ons dan via 0342-404070 of mail naar info@bdgbeveiliging.nl. Wij helpen u dan graag met de adequate beveiliging van uw woning, pand of terrein in Leeuwarden of omgeving.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn