• Altijd 1 aanspreekpunt
 • No-nonsens mentaliteit
 • Zeer snel en flexibel
 • Wij nemen alle zorg uit handen
 • Werkzaam door heel NL
 • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke Beveiliging Zwolle

Welkom bij BDG Tijdelijke Beveiliging

Zit u in Zwolle in een situatie waarbij een beveiligingsplan nodig is? Benader dan de specialisten van BDG Tijdelijke Beveiliging voor het huren van een alarm systeem. BDG is een veelzijdige organisatie in de beveiligingsdienstverlening. Wij zijn gevestigd in Barneveld, maar bieden onze diensten landelijk aan. We staan borg voor een efficiënte beveiliging of bewaking van uw eigendommen, pand of stuk grond. Zelfs voor zeer kortdurende opdrachten zijn wij beschikbaar. Voor elke beveiligingsopgave bieden we immers een passende oplossing. Te denken valt aan beveiliging voor bedrijven, waaronder camerabeveiliging, camerabewaking en alarmopvolging. Ook het huren van een cameramast of het inhuren van een mobiele surveillance behoort tot de mogelijkheden. Lees verder, neem contact op en kom erachter wat wij te bieden hebben voor uw beveiligingsvraagstuk in Zwolle.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren

Waarom is tijdelijke beveiliging nodig?

Om diverse redenen kan het zijn dat u tijdelijke beveiliging nodig heeft. Veel van onze afnemers zijn bouwbedrijven, gemeenten, vastgoedbedrijven en evenementenorganisaties. Dit zijn namelijk voorbeelden van branches waarbij vaak leegstaande panden, grote bouwplaatsen en ruime terreinen moeten worden beveiligd of bewaakt. Leegstand is iets dat hoe dan ook vaak voorkomt, bijvoorbeeld als gevolg van faillissementen. Verder hebben gemeenten hier om uiteenlopende redenen mee te maken. Leegstaande gebouwen zijn aanlokkelijk voor vandalen, die zich graag in en rond lege panden ophouden om vernielingen aan te richten, graffiti te spuiten, drugs te gebruiken of, in het vervelendste geval, het gebouw te kraken. Genoeg aanleiding om gebruik te maken van de diensten van BDG Tijdelijke Beveiliging!

Wat heeft BDG te bieden?

Afhankelijk van het risico van uw opdracht in Zwolle stellen wij graag een beveiligingsplan voor u op. Hierbij gebruiken we verschillende methoden en technieken, die vaak ook met elkaar worden gecombineerd. Van de volgende opties maken onze opdrachtgevers regelmatig gebruik:

 • Alarmsysteem huren met desgewenst alarmopvolging
 • Camerabewaking en/of camerabeveiliging met een mobiel camerasysteem
 • Mobiele cameramast huren
 • Beveiliger(s) inhuren
 • Mobiele surveillance inhuren

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

Waarom kiezen voor BDG Tijdelijke Beveiliging?

BDG Tijdelijke Beveiliging is bij opdrachtgevers in en rond Zwolle populair. Dat komt door de nooit aflatende kwaliteit en flexibiliteit. Zelf vinden wij dat logisch. De beveiligingswereld is immers 24 uur per dag actief en kwaliteit dient dus flexibel geleverd te worden. Wanneer u kiest voor onze beveiliging bij uw project in Zwolle, dan profiteert u van de volgende gemakken:

 • Vlotte en efficiënte communicatie met een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie.
 • Scherpe maar verantwoorde tarieven.
 • Assertieve medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
 • Desgewenst een volledige ontzorging.
 • Ons personeel wordt periodiek gescreend, waardoor u de zekerheid heeft van deskundige en betrouwbare medewerkers.

Wij werken onder andere in de volgende branches

Vertel ons over uw beveiligingsopdracht

Heeft u interesse in de dienstverlening van BDG Tijdelijke Beveiliging voor uw beveiligingsvraagstuk? Neem dan contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden die wij voor uw specifieke situatie hebben. Bel 0342-404070 of stuur een e-mail naar info@bdgbeveiliging.nl. Het inschakelen van tijdelijke beveiliging bij u in Zwolle is bij BDG mogelijk onder gunstige voorwaarden en op korte termijn!

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn