• Altijd 1 aanspreekpunt
 • No-nonsens mentaliteit
 • Zeer snel en flexibel
 • Wij nemen alle zorg uit handen
 • Werkzaam door heel NL
 • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke Beveiliging Utrecht

Welkom bij BDG Tijdelijke Beveiliging

Bent u in (stad of provincie) Utrecht belast met de organisatie van een evenement, of heeft u te maken met een bouwproject of leegstand? Oftewel, heeft u te maken met een situatie waarbij tijdelijke beveiliging nodig is? Benader dan de specialisten van BDG Tijdelijke Beveiliging voor het huren van een alarm systeem. BDG is een veelzijdige aanbieder in de beveiligingsdienstverlening, die in heel Nederland actief is. Bij onze activiteiten staat centraal dat wij uw grond, pand en/of bezittingen op een passende en efficiënte manier bewaken. Voorbeelden van middelen die we daarbij inzetten zijn camerabewaking en -beveiliging, alarmopvolging, mobiele cameramasten en mobiele surveillance. Wat wij kunnen betekenen voor uw specifieke project in Utrecht? Om daarachter te komen kunt u verder lezen of contact met ons opnemen.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren

Waarom is tijdelijke beveiliging nodig?

Grote bouwplaatsen, omvangrijke en onoverzichtelijke evenemententerreinen en leegstaande panden. Om uiteenlopende redenen is een beveiligingsplan bij dit soort omstandigheden onmisbaar. Veel van onze opdrachtgevers zijn dan ook vastgoedbedrijven, bouwbedrijven en evenementorganisatoren. Ook gemeenten uit onder andere de provincie Utrecht doen veelvuldig een beroep op onze expertise. Zij hebben namelijk met enige regelmaat te maken met leegstand; iets dat helaas vaak een bron van vandalisme blijkt te zijn. Wetende dat graffiti, vernielingen, drugsdelicten en kraakpogingen daarvan het gevolg zijn, is het verstandig preventief te werk te gaan. Genoeg aanleiding om de specialisten van BDG Tijdelijke Beveiliging in te zetten.

Wat heeft BDG te bieden?

Nadat u zo gedetailleerd mogelijk de omstandigheden en specificaties van uw opdracht in Utrecht aan ons heeft medegedeeld, ontwikkelen wij snel doch nauwkeurig een beveiligingsplan op maat. In de beveiligingsstrategie wordt het risicogehalte uiteraard zorgvuldig overwogen. De volgende methoden en technieken zijn de meest voorkomende:

 • Alarmsysteem huren met desgewenst alarmopvolging
 • Camerabewaking en/of camerabeveiliging met een mobiel camerasysteem
 • Mobiele cameramast huren
 • Beveiliger(s) inhuren
 • Mobiele surveillance inhuren

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

Waarom kiezen voor BDG Tijdelijke Beveiliging?

Bij vele opdrachtgevers uit Utrecht en omgeving staat BDG Tijdelijke Beveiliging reeds bekend om de professionele en succesvolle wijze van beveiligen. Geen wonder, want wij nemen alleen genoegen met de hoogste kwaliteit en tonen maximale flexibiliteit. Dat moet ook wel, want de beveiligingswereld is altijd actief. 24 uur per dag. Naast deze vanzelfsprekendheden mag u van BDG het volgende verwachten wanneer u ons inschakelt voor uw project in Utrecht:

 • Vlotte en efficiënte communicatie met een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie
 • Scherpe maar verantwoorde tarieven
 • Assertieve medewerkers met no-nonsense mentaliteit
 • Desgewenst een volledige ontzorging
 • Ons personeel wordt periodiek gescreend, waardoor u de zekerheid heeft van deskundige en betrouwbare medewerkers

Wij werken onder andere in de volgende branches

Vertel ons over uw beveiligingsopdracht

Bent u benieuwd hoe BDG Tijdelijke Beveiliging uw project in Utrecht precies van de juiste beveiliging voorziet? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Dan kunnen we uw wensen en eisen afstemmen op onze mogelijkheden. Bel 0342-404070 of stuur een e-mail naar info@bdgbeveiliging.nl. BDG Tijdelijke Beveiliging verzorgt de gewenste beveiliging bij u in of nabij Utrecht vervolgens onder gunstige voorwaarden en al op korte termijn.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn