• Altijd 1 aanspreekpunt
  • No-nonsens mentaliteit
  • Zeer snel en flexibel
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Werkzaam door heel NL
  • 24/7 bereikbaar

Tijdelijke Beveiliging Hilversum

BDG zorgt voor de beveiliging van uw woning of pand in Hilversum

Wenst u uw pand in Hilversum tijdelijk te beveiligen? Maak dan kennis met BDG Tijdelijke Beveiliging. Wij zijn uw totaalleverancier op het gebied van verhuur van beveiligingssystemen.  Wij helpen u ad hoc met de adequate beveiliging van uw bouwterrein, leegstaande pand of woning. Wij kunnen een optimale tijdelijke bewaking realiseren door verschillende hulpmiddelen in te zetten zoals een mobiele surveillance, mobiele alarm- en camerasystemen of manbewaking. Daarnaast zijn wij in te schakelen voor alarmopvolging of het vervangen van sloten. Neem contact met ons op vanuit Hilversum of omgeving en maak een afspraak.

Mobiele Alarmsystemen, Mobiele Camerasystemen, Cameramasten of fysieke beveiliging inhuren

Wanneer kiezen voor tijdelijke beveiliging?

Bent u in het bezit een pand dat tijdelijk leegstaat of een bouwterrein dat ‘s nachts wordt achtergelaten? Wilt u voorkomen dat uw pand of terrein te maken krijgt met diefstal, vandalisme of inbraak? Schakel dan onze mobiele tijdelijke beveiliging in. Wij zullen mensen, techniek of een combinatie van beide inzetten om indringers te weren en uw eigendommen te beschermen. Wanneer u contact opneemt, zullen wij afhankelijk van het risico een vrijblijvend beveiligingsplan voor uw situatie in Hilversum opstellen.

Het toepassen van tijdelijke beveiliging in Hilversum

Hoe wordt de ad hoc beveiliging van uw locatie in Hilversum door ons ingevuld? Voor de bewaking zullen wij verschillende hulpmiddelen inzetten. Zo zullen wij bijvoorbeeld alarm- en camerasystemen installeren bij uw pand of terrein. De geavanceerde camerabewaking stuurt bij detectie direct een signaal naar een professioneel erkende toezichtcentrale. De cameramast die u kunt huren heeft dezelfde functie en is daarnaast uitgerust met een schijnwerper met een preventieve waarde. Tenslotte kunt u goed opgeleide manbewaking of een mobiele surveillance inhuren voor de beveiliging van uw evenement, terrein of pand.

Neem direct contact met ons op!

BDG Tijdelijke Beveiliging staat graag voor u klaar voor meer informatie en advies.

De voordelen van BDG Tijdelijke Beveiliging

Wij van BDG Tijdelijke Beveiliging hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij willen deze kwaliteit continu verbeteren. Hierbij vinden wij uw mening zeer belangrijk. Wij houden de lijnen kort, waardoor u een uiterst persoonlijke aanpak kunt verwachten van onze medewerkers. Maar wij hebben nog meer voordelen te bieden:

  • Heldere en efficiënte communicatie met één aanspreekpunt
  • Goed opgeleide medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.
  • Scherpe maar verantwoorde tarieven
  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • Een snelle en flexibele aanpak

Wij werken onder andere in de volgende branches

Bel ons voor de beveiliging van uw pand in Hilversum of omgeving

Wenst u tijdelijke beveiliging in te schakelen? Of wilt u sloten laten vervangen, een cameramast huren of manbewaking inschakelen? Bel ons dan via 0342-404070 of mail naar info@bdgbeveiliging.nl. Wij maken dan zo snel mogelijk een vrijblijvend beveiligingsplan op voor uw situatie in Hilversum.

Laat nu uw tijdelijke beveiliging snel en goed verzorgen

Plan Kozijn